Inredningstips & Blogg



Nu när sommarledigheten börjar gå mot sitt slut och man skall tillbaka till jobbet så kommer jag med några enkla tips och trixs

som kan ge lite ny kärlek till ditt hemmakontor eller arbetsplats. 

Det är inte så mycket som krävs egentligen, lite mer fashionabla detaljer som gör att ditt skirvbord får ett mer dekorerad look som får dig att känna
att du inte längre sitter hemma utan på ett nytt exklusivt kontor. Självklart finns det så mycket kul att göra för att verkligen få känslan av ett modernt och exklusivt kontor. Jag listar mina 5 bästa tips för att du skall ta tillfället i akt och skapa ett trevligt hemmakontor. 

1. Varje jobb har olika behov, men välj istället för att bara ha olika högar med saker liggandes på bordet, förvara det på ett snyggt och smaktfullt sätt.
Några förslag ser ni nedan annars finns mer snygga  lösningar att hitta här: LÄNK 

https://calixter.se/sv/artiklar/stationar-organiserare-massing-monograph.html



2: Någonting som man kanske tycker känns onödigt och endast tar plats på bordet, men det finns många studier som bevisar att växter får människor att bli gladare, så ett viktigt inredningstips är att ställa dit en kruka eller vas med en växt eller fin bukett. (Passa på att gå ut i naturen och plockan in en bukett nu när de fortfarande blommar, som du sedan kan låta torka det är både ekonomiskt, miljövänligt och kul) om du verkligen inte får plats med en växt på bordet så se till att det finns en i rummet du kan lägga blicken på. 







3. Lampor är någonting som vi i Sverige är generellt tråkiga med, när man säger bordslampa eller skrivbordslampa så tänker man på en basic lampfot med en liten skärm eller en klassisk tunn skrivbordslampa man bara skall kunna vinkla för att få punktbelysning. -Men det behöver inte vara tråkiga och fula lampor. Välj istället en mer fyllig lampa som dessutom blir som en inredningsdetalj bara i sig själv, välj mellan mer exklusiva material som mässing, glas, marmor eller trä. Självkart finns det väldiga skillnader på prisklasser när det kommer till lampor, men så jag tänker lista några av våra mest prisvärda lampor som har en sjyst design. 








4. Att måla väggar har en otroligt stor effekt i ett rum, detta är next level för den som verkligen vill gå all in för sitt nya kontor. När man skall måla om behöver det inte bli världens projekt, om man har inställningen att jag kan/kommer måla om snart igen så blir pressen inte lika stor om det skulle bli fel nyans eller att det måste blir perfekt runt varje list. Välj ut en färg du tris i, jag kan rekomendera att våga gå ifrån de vita väggarna. Välj en lite varmare ton kanske en light beige för dig som försöker trappa ner det vita. Men för dig som vågar rekomenderar jag att gå på en härlig färgstark ton (fast till en nivå som du känner är behaglig givetvis) Trenderna går ju mer och mer åt varma jordnära toner kombinerat med färgstrarka toner, här kommer lite inspiration för dig som vill testa något mer vågat. 











5. Unna dig en ny kaffekopp eller två, lyxen med att jobba hemifrån är att man får kaffet precis som man vill ha det, oftast är jobb-kaffet inte riktigt de man själv föredrar. Så lyxa till det med några nya kaffekoppar som får dig att glömma bort att du sitter hemma, en ny stilren kopp som för tankarna bort till ett mysigt café och tar vardagslyxen till en liten ny nivå. (Man skall inte underskatta den underbara känslan att få dricka sin favorit dryck ur en ny kopp. Från en detalj-fantast till en annan )





Om du har funderingar på hur du skall rädda ditt hemmakontor men har helt slut på inspiration så maila in till info@calixter.com med några bilder på ditt hemmakontor så hjälper jag dig mer än gärna med personliga inredningstips. (Givetvis kostnadsfritt)
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »