Tjäna pengar på att låta våra produkter synas hos dig!


Calixter.se är en av Sveriges ledande e-handel inom inredning & dekoration.

Vi ser att intresset för inredning ökar i hela Sverige och inte minst på sociala medier där det är har blivit större än vad det någonsin har varit. Sociala medier som Instagram och Facebook samt hemsidor har en anpassad och betydelsefull följarskara, det är en intressant målgrupp som vi väldigt gärna vill nå ut till med våra produkter & tips för hur man kan dekorera i sitt hem. 

Om du vill vara en affiliate för oss på Calixter.se så är det för oss viktigt att du har en relevant hemsida eller ett välbesökt konto på en av dem sociala medier som finns tillgänglia i dagensläge, det är för oss även högst intressant att det lockar en målgrupp som faller in i vårt segment.
Calixter.se har ett enormt engagemang inom inredning och dekoration, vilket gör att om du som affiliate har enklare att skapa ett intresse för våra varor och tjänster hos dem som besöker dig. 

Affiliatemarknadsföring en helt resultatbaserad form av marknadsföring. Driver du en hemsida eller ett konto på socialamedier får du möjlighet att visa upp produkter åt oss på Calixter.se. Om dina följare sedan köper produkterna som du länkar till vår hemsida får du en viss procent av försäljningen.

Som affiliate till Calixter.se får du provision på alla ordrar som du förmedlar via spårningslänkar. Driver du en större hemsida finns det möjlighet till högre provision mot ökad synlighet. Vi samarbetar med Adrecord vilket är ett tryggt affiliatenätverk så du kan känna dig säker i ditt samarbete. Ansök till vårt affiliateprogram via Adrecord här.

Hur kommer jag igång?

● Ansök till vårt affiliatenätverk genom att klicka på länken ovan.
● Placera en spårningsbar affiliatelänk eller banner på din hemsida. De affiliatenätverk du väljer har bra support för att hjälpa dig med detta.
● Sätt igång att marknadsföra aktivt. Mer jobb - mer pengar! 

Varför Calixter.se?

● Välkända och populära varumärken som är lätta att sälja.
● Lockande kampanjer med proffsigt annonsmaterial.
● Statistikrapportering där du enkelt kan följa din provision.
● Calixter.se är välkända för service och kvalité.