Golvlampor

Golvlampor

Hitta den perfekta golvlampan till din heminredning här på Calixter. En golvlampa är utmärkt att placera bredvid soffan, eller som komplement till taklampan. Det bli en snygg inredningsdetalj som fungerar bra som punktbelysning.
Visa filter Dölj filter
Varumärke
Belid Blomus Broste Copenhagen By Rydéns CPH Lighting Design House Stockholm Globen Lighting Grupa Handvärk Herstal Hübsch Innolux Loom Design Nemo Lighting Northern Watt & Veke
Färg
Beige Blå Grå Grön Guld-Mässing Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
Serier
Arigato Baluna Bazar Birdy Buddy Buster Diablo Hayden Me Oblique Picasso Snowball Spoon Studio Tentacle
Theo Golvlampa, Mässing
399 kr
Avenue golvlampa guld
3675 kr
Golvlampa Me vit
Northern
2990 kr
20
Golvlampa mässing/marmor
2319 kr (2899 kr)
20
Golvlampa mässing/vit
1519 kr (1899 kr)
20
Bord/Golvlampa mässing/vit
1639 kr (2049 kr)
Spoon golvlampa
Watt & Veke
5999 kr
Golvlampa Me svart
2990 kr
20
Golvlampa mässing/glas
1839 kr (2299 kr)
Birdy Golvlampa, Svart
4290 kr
Buster golvlampa svart
2749 kr
Bazar Golvlampa Svart
1885 kr
20
Snowball golvlampa mässing stor
3032 kr (3790 kr)
Studio Golvlampa svart
6995 kr
Mañana Golvlampa, grå
Design House Stockholm
3250 kr
20
Snowball golvlampa vit stor
1832 kr (2290 kr)
Luton golvlampa Svart/Vit
2625 kr
Hayden Golvlampa Guld
6825 kr
20
Snowball golvlampa svart stor
1832 kr (2290 kr)
Rina Golvlampa Vit
By Rydéns
949 kr
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla


Kombinera trendiga golvlampor

När det kommer till golvlampor så har de en stark fördel som också är väldigt eftertraktat när man skall inreda ett rum. Då golvlampor är mobila så kan man placera dem rumtom kring precis där man önskar, för dig som inte har lika många valmöjligheter med tak-uttag så är golvlampan din bästa vän. Kombinera en snygg stor lampskärm tillsammans med en annorlunda golvlampa för att verkligen maximiera din lampa. Välj antingen en roligare lampfot så som Tripod floor som har tre ben, en riktig skandinavisk designklassiker från Umage, eller en mer unik lampskärm för att kombinera din egna trendiga golvlampa.

Inred med lampor högt och lågt

Att ljussätta ett rum kräver att man har belysningskällor på olika höjdnivåer i alla rum för att det skall kännas bra belyst och med en skön balans i rummet. Om alla ljuskällor skulle hamna i samma höjd blir det även mer skuggor som inte tar ut varandra, om man inreder med taklampor, golvlampor och bordslampor på olika höjder så jobbar deras skuggor mot varandra och skapar en mer enhetlig ljusstättning som dessutom gör det enkelt att släcka ner och endast tända upp några mindre lampor till kvällen när man vill ha ett mysigt sken.

Golvlampor som är både snygga och funktionella

Det finns idag så många snygga golvlampor som dessutom är funktionella, välj mellan en golvlampa i mässing, marmor, krom, svart eller med opalglas. Antingen en större mer funktionell lampa du kan rikta eller en mindre golvlampa som du enkelt inreder med bredvid soffan eller TV-bänken för att ge ett behagligt ljus. Vi har i sortimentet enbart valt dekorativa golvlampor som dessutom ger bra belysning du kan matcha med din resterande inredningsstil.