Golvlampor

Golvlampor online hos Calixter.se din inredningsbutik online

Golvlampor

Hitta den perfekta golvlampan till din heminredning här på Calixter, din personliga belysningsbutik online. Vi erbjuder ett stort sortiment av lampor och inredningsdetaljer av kända varumärken på golvlampor som Belid, Umage, Hubsch och många fler.

Varumärke
Belid Blomus CPH Lighting Design House Stockholm Globen Lighting Handvärk Herstal Hübsch Loom Design Northern Oriva Watt & Veke
Färg
Beige Blå Grå Grön Guld-Mässing Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
Serier
Birdy Buddy Buster Diablo Me Motown Oblique Picasso Snowball Spoon Studio Tentacle
Theo golvlampa mässing
499 kr
Golvlampa Me svart
2945 kr
Studio Golvlampa svart
6995 kr
Buster golvlampa natur
2599 kr
Golvlampa Cord
Design House Stockholm
2935 kr
Golvlampa Birdy svart
3790 kr
Golvlampa Spirit, Vit
2699 kr
Golvlampa Me grå
2945 kr
Mañana Golvlampa, grå
Design House Stockholm
3250 kr
Buster golvlampa svart
2599 kr
Spoon golvlampa
Watt & Veke
5999 kr
Buddy golvlampa, vit
3190 kr
Golvlampa Birdy vit
3790 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Kombinera trendiga golvlampor

När det kommer till golvlampor så har de en stark fördel som också är väldigt eftertraktat när man skall inreda ett rum. Då golvlampor är mobila så kan man placera dem rumtom kring precis där man önskar, för dig som inte har lika många valmöjligheter med tak-uttag så är golvlampan din bästa vän. Kombinera en snygg stor lampskärm tillsammans med en annorlunda golvlampa för att verkligen maximiera din lampa. Välj antingen en roligare lampfot så som Tripod floor som har tre ben, en riktig skandinavisk designklassiker från Umage, eller en mer unik lampskärm för att kombinera din egna trendiga golvlampa.

Inred med lampor högt och lågt

Att ljussätta ett rum kräver att man har belysningskällor på olika höjdnivåer i alla rum för att det skall kännas bra belyst och med en skön balans i rummet. Om alla ljuskällor skulle hamna i samma höjd blir det även mer skuggor som inte tar ut varandra, om man inreder med taklampor, golvlampor och bordslampor på olika höjder så jobbar deras skuggor mot varandra och skapar en mer enhetlig ljusstättning som dessutom gör det enkelt att släcka ner och endast tända upp några mindre lampor till kvällen när man vill ha ett mysigt sken.

Golvlampor som är både snygga och funktionella

Det finns idag så många snygga golvlampor som dessutom är funktionella, välj mellan en golvlampa i mässing, marmor, krom, svart eller med opalglas. Antingen en större mer funktionell lampa du kan rikta eller en mindre golvlampa som du enkelt inreder med bredvid soffan eller TV-bänken för att ge ett behagligt ljus. Vi har i sortimentet enbart valt dekorativa golvlampor som dessutom ger bra belysning du kan matcha med din resterande inredningsstil.