Golvlampor

Golvlampor

Hitta den perfekta golvlampan till din heminredning här på Calixter. En golvlampa är utmärkt att placera bredvid soffan, eller som komplement till taklampan. Det bli en snygg inredningsdetalj som fungerar bra som punktbelysning.
Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
Aneta Lighting Belid Blomus Broste Copenhagen By Rydéns CPH Lighting Design For The People Design House Stockholm Globen Lighting Grupa Hallbergs Belysning Handvärk Herstal Hübsch Innolux Loom Design Nemo Lighting Northern PR Home Umage UMMO Watt & Veke
Färg
Beige Blå Grå Grön Guld-Mässing Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
Serier
Arigato Baluna Bazar Birdy Buddy Buster Diablo Hayden Me Molekyl Oblique Picasso Snowball Spoon Studio Tentacle
Material typer
Glas smoke Glas transparent Marmor Metall Mässing Natur material Opalglas Plast Rispapper Rotting Textil Trä Återvunnet material
27
Golvlampa mässing/vit
1389 kr (1899 kr)
Golvlampa Me vit
Northern
4390 kr
Bazar Golvlampa Svart
2095 kr
15
Espresso golvlampa svart
Aneta Lighting
2293 kr (2698 kr)
Buddy golvlampa, vit
4390 kr
Golvlampa Me svart
4390 kr
Birdy Golvlampa, Svart
5490 kr
Golvlampa Me grå
4390 kr
Vega Golvlampa Vit/Ek
4295 kr
45
Spoon golvlampa
Watt & Veke
4140 kr (7499 kr)
Perla 1 Golvlampa svart/glas
Hallbergs Belysning
4386 kr
William golvlampa vit Ø48
Broste Copenhagen
3279 kr
Buster golvlampa svart
3099 kr
Darci Golvlampa Svart
Design For The People
2399 kr
Shapes Golvlampa Mässing
Design For The People
4999 kr
3Some Golvlampa Antikguld
2895 kr
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla


Inte vad du letar efter?Kombinera trendiga golvlampor

När det kommer till golvlampor så har de en stark fördel som också är väldigt eftertraktat när man skall inreda ett rum. Då golvlampor är mobila så kan man placera dem rumtom kring precis där man önskar, för dig som inte har lika många valmöjligheter med tak-uttag så är golvlampan din bästa vän. Kombinera en snygg stor lampskärm tillsammans med en annorlunda golvlampa för att verkligen maximiera din lampa. Välj antingen en roligare lampfot så som Tripod floor som har tre ben, en riktig skandinavisk designklassiker från Umage, eller en mer unik lampskärm för att kombinera din egna trendiga golvlampa.

Inred med lampor högt och lågt

Att ljussätta ett rum kräver att man har belysningskällor på olika höjdnivåer i alla rum för att det skall kännas bra belyst och med en skön balans i rummet. Om alla ljuskällor skulle hamna i samma höjd blir det även mer skuggor som inte tar ut varandra, om man inreder med taklampor, golvlampor och bordslampor på olika höjder så jobbar deras skuggor mot varandra och skapar en mer enhetlig ljusstättning som dessutom gör det enkelt att släcka ner och endast tända upp några mindre lampor till kvällen när man vill ha ett mysigt sken.

Golvlampor som är både snygga och funktionella

Det finns idag så många snygga golvlampor som dessutom är funktionella, välj mellan en golvlampa i mässing, marmor, krom, svart eller med opalglas. Antingen en större mer funktionell lampa du kan rikta eller en mindre golvlampa som du enkelt inreder med bredvid soffan eller TV-bänken för att ge ett behagligt ljus. Vi har i sortimentet enbart valt dekorativa golvlampor som dessutom ger bra belysning du kan matcha med din resterande inredningsstil.