Spotlights

Spotlights

Här hittar du ett handplockat utbud av snygga och riktbara spotlights i olika former.  Lys upp dit hem med multifunktionella och stilrena tak/vägglampor som skänker en vacker punktbelysning.
Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
Aneta Belid By Rydéns Globen Lighting Scan Lamps Watt & Veke
Färg
Guld-Mässing Silver-Krom Svart Vit
Box takspot
Watt & Veke
2099 kr
Puls takskena 5 Vit matt
2725 kr
Box bordslampa/spot vit
3199 kr
Puls takspot 3 Vit matt
1995 kr
Luna takskena 4 vit
By Rydéns
839 kr
Luna takspot 5
By Rydéns
1055 kr
Puls vägglampa vit matt
839 kr
Box bordslampa/spot svart
3199 kr
20
Bow takspot vit
Scan Lamps
1839 kr (2299 kr)
20
Bow takspot svart
Scan Lamps
1839 kr (2299 kr)
Plafond Hubble 3 svart
Globen Lighting
1347 kr
Plafond Hubble 3 vit
Globen Lighting
1347 kr
Bow taklampa single vit
649 kr
Plafond Hubble 3 borstad mässing
1617 kr
Takspot Cilindro 5 svart
3599 kr
Row takskena 3 Krom
By Rydéns
1155 kr
1  2  Nästa »  |  Visa allaSpotlights för alla hem

Om du söker efter moderna spotlights som smällter in i din inredning har du kommit rätt. Spotlights har nära kontakt med taket och är den perfekta takbelysningen för dig som inte har mycket plats eller som bara vill ha en stilren och minimalistisk effektbelysning. Vårt breda utbud av spottar kommer i alla möjliga olika former, färger och funktioner. Belys dina väggar, tavlor eller köket med spotlights från kända varumärken som By Rydéns, Belid eller Scan Lamps. Alla spottar hos Calixter är tillverkade i hög kvalité och finns tillgängligt i olika varianter som med singel, dubbel eller trippel ljuskälla.

LED Tak/vägg spotlights online

Vi erbjuder ett handplockat utbud av spotlights i både LED och standard glödlampa för alla rum. Oavsett om om du ska hänga lampan i köket, hallen eller vardagsrummet, så hittar du garanterat en snygg design lampa med bra ljus hos Calixter. Våra utvalda spotlights kommer i många olika former och storlekar. Vi har till exempel raka spotlights med upp till 5 ljuskällor på längden, runda spotlights med ljuskällor tätt inpå och vägglampor/taklampor med en enkel ljuskälla. Oftast är även lamphuvudet vridbart för att rikta ljuset dit du vill.