Vägglampor

Vägglampor

En av de snyggaste detaljerna i ett rum är en bra placerad vägglampa som både fyller funktion som belysning och agerar som en vacker inredningsdetalj. Vägglampor sprider ett stämnningsfullt ljus och passar perfekt om du vill behålla golvytan fri.
Visa filter Dölj filter
Varumärke
Aneta Belid Bloomingville By Rydéns CO Bankeryd CPH Lighting Globen Lighting Grupa Herstal House Doctor Hübsch Innolux Marset Nordal Northern PB Home PR Home Scan Lamps Umage Watt & Veke WOUD
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Rosa Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
Serier
Alexis Arigato Art Deco Baluna Bazar Birdy Buddy Butterfly Cono Ginger Gross Kelly Molekyl Oblique Omega Ray Swing Tage Tentacle
20
Molekyl Vägglampa, Svart
1036 kr (1295 kr)
Omega vägglampa borstad mässing
1995 kr
Vägglampa Game, Svart
House Doctor
1219 kr
20
Molekyl Vägglampa, Mässing
1199 kr (1499 kr)
Omega vägglampa svart
Globen Lighting
1995 kr
Kelly vägglampa liten guld
1399 kr
Ooze 15 vägglampa svart
1049 kr
Blush vägglampa svart
2690 kr
Vägglampa Twice svart
House Doctor
1889 kr
Blush vägglampa vit
2690 kr
Vägglampa Art Deco Mässing
1245 kr
Vägglampa Grace krom
Globen Lighting
589 kr
Vägglampa Desk antik brun
3119 kr
Vägglampa Leaf svart
House Doctor
1169 kr
20
Swing Vägglampa 70 cm, Mässing
1919 kr (2399 kr)
Vägglampa Art Deco Svart
Globen Lighting
1195 kr
Ray vägglampa svart/nickel
1399 kr
Svejk 13 vägglampa beige
1999 kr
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla

Vägglampor online hos Calixter.se 

Din vägglampa hittar du hos oss på Calixter.se , vi brinner för en sak och det är heminredning och inredningsdetaljer. Vägglampan är en av det viktigaste inredningen du har hemma då det är det första som många lägger blicken på. Vi har ett brett sortiment av vägglampor här på Calixter, både unika och kända varumärken som skall passa just din inredning där hemma. Inred med vägglampor för att smycka dina väggar såväl som du skapar bra belysning där du behöver den som mest. Rikta och ställ in vägglampan för optimal punktbelysning till ditt hem. Vi säljer även glödlampor som komplement till din vägglampa. Dom passar perfekt till lampor som exponerar sin ljuskälla, lampor till allt helt enkelt. 

Köp vägglampor från kända varumärken online 

Vi på Calixter.se är din lampbutik på nätet där vi har samlat mängder av kända varumärken som alla håller hög kvalité och fantastisk design. Ni hittar populära vägglampor från varumärken som Northern, Aneta, Scan Lamps, Watt & Veke, Globen Lighting, PR home, Olsson & jensen, Gubi och mängder av fler vägglampor från välkända aktörer inom lampor och belysning. Beställ din vägglampa idag från Calixter.se fri frakt över 499kr och alltid öppet köp i 30 dagar.