Julbelysning

Julbelysning

Här hittar du massor av belysning och dekoration inför jul som höjer julstämningen på ett stilrent sätt. Julbelysning ger ditt hem värme och stämningsfull känsla. Handla moderna julstjärnor från Watt & Veke eller stilrena ljusstakar från PR Home och Star Trading.  .
Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
CO Bankeryd Globen Lighting House Doctor PR Home Star Trading Watt & Veke
Färg
Beige Brun Grå Grön Guld-Mässing Röd Silver-Krom Svart Transparent Trä Vit
10
Julstjärna Snöblomma 44 Vit
539 kr (599 kr)
Ljusstake Milano, Svart
1195 kr
29
Julstjärna Reykjavik 60 Vit
590 kr (829 kr)
Ljusstake Arrow, Grå
Star Trading
977 kr
Ljusstake Arrow, Vit
Star Trading
879 kr
Ljusslinga Function svart
1335 kr
Ljusslinga Function svart
975 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla


Julbelysning inomhus hos Calixter.se

Här hittar du julbelysning som garanterat skapar en mysig stämning till ditt hem! Du hittar allt från de klassiska jullamporna som exempelvis stjärnor och adventsljusttakar, till moderna och trendiga lampor. Vi har handplockat vårt sortiment från välkända varumärken som Star Trading, PR Home och Watt & Veke för att få det bästa utav allt. Du hittar produkter som julstjärna Oslo, julstjärna Snöblomma och ljusstaken Arrow i vår kategori av julbelysning. Oavsett om det är en adventsljusstake, ljusslinga eller en julstjärna du vill ha, så kommer du garanterat hitta något för ditt hem under denna mysiga högtid hos Calixter.se

Lampor och belysning till julen 2020

Vi har haft i åtanke att vårt julsortiment alltid ska hålla hög kvalité och ska kunna hålla i flera år framöver. Skapa härligt julmys hemma med de populäraste lamporna inför jul som du kommer kunna återanvända många jular framöver. Tänk dock på att vara ute i god tid, då trendiga jullampor ofta tar slut i lager snabbt hos oss och våra leverantörer. Vi erbjuder alltid garanti på ditt köp och vi har snabba leveranser. Om du inte hittar det du söker eller har en fråga, kan du alltid fråga vår kundservice för att få ett snabbt svar.