Belid

Lampor och belysning från varumärket Belid hos Calixter.se

Belid

Inred ditt hem med elegant designade lampor från halländska Belid. Välj mellan taklampor, bordslampor och golvlampor i olika färgsättningar och utformningar i allt ifrån klassiska former till de senaste trenderna.

Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Guld-Mässing Koppar Röd Silver-Krom Svart Transparent Vit
Serier
Anemon Buddy Diablo Ellipse Gloria Picasso Primus
Material typer
Glas smoke Glas transparent Metall Opalglas Återvunnet material
11
Taklampa Primus I Svart Ø43
1999 kr (2249 kr)
11
Pendel Buddy Svartstruktur/Opal
1599 kr (1799 kr)
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa allaSvensktillverkad designbelysning 

Belid är ett svenskt belysningsföretag från Varberg i Halland som grundades 1972 och tillverkar klassisk och tidlös belysning av hög kvalité. Idag är Belid skandinaviens största tillverkare av hembelysning. Många av Belids belysningsprodukter lyser inte bara upp och skapar en trivsam atmosfär, utan är även funktionella och vackra att titta på, när ögonen möts upp av designen.

Trendiga och klassiska lampor 

Shoppa favoriterna från Belids kollektion som populära bordslampan Buddy som finns i flera olika färger. Eleganta Picasso taklampa, bordslampa eller golvlampa. Klassiska Primus taklampa/kökslampa eller Gloria glaskupa, som går att variera i oändlighet med olika kulörer på upphängaren och storlekar på glödlampan. Oavsett rum du placerar i, så kommer du hitta perfekt belysning för ditt hem från designermärket Belid.

Handla tryggt och säkert på Calixter.se 

Beställ belysning och lampor från Belid hos Calixter för att få fri frakt och snabb leverans hem till dig på samtliga lampor. Vi har många års erfarenheter inom belysning och lägger alltid stor tyngd på kvalité och design från våra varumärken. Om du inte hittar det du letar efter så kan du alltid se den senaste belysningen tillgänglig hos våra nyheter.