Utomhusbelysning

Utomhusbelysning från designermärken hos Calixter.se

Utomhusbelysning

Förläng ditt hem med en hemtrevlig och upplyst uteplats. Dekorera med utomhusbelysning i olika former såsom dekorativa ljusslingor, bordslampor, lampskärmar eller taklampor i trendig design från PR Home, Blomus och House Doctor.

Pris
Färg
Grå Grön Klar Svart Trä Vit
Varumärke
Blomus House Doctor Loom Design PR Home
Kisha Takskärm, EU
1599 kr
Ljusslinga Function svart
929 kr
10
Cebu Taklampa 57cm EU
1739 kr (1933 kr)
Ani Lampa, Vit
1199 kr
Taklampa Drop Vit 40
1599 kr
Ljusslinga Function svart
1449 kr
Lampskärm Stitch ljusgrå
759 kr
Lampskärm Stitch off-white
759 kr
Cebu Taklampa 46cm EU
1399 kr
Ani Lampa, Magnet
1199 kr
Taklampa drop vit 50
1899 kr
Ani Lampa, Satelit
1199 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Välj rätt lampa för uteplatsen

När det kommer till belysning för uteplats, balkong eller var som helst utomhus, så är det viktigt att tänka på att funktionaliteten är lika viktigt som designen. Välj en lampa eller ljusslinga för altanen som hjälper till att lysa upp när solen gått ner och lyser vacker upp när det blir mörkt. Vi har populära utomhuslampor med design från kända skandinaviska varumärken som Cebu/Round från PR-Home, Stitch/Function från House Doctor och Ani från Blomus. Samtliga takskärmar från PR-Home och House Doctor passar lika bra på terrassen som i uterummet.

Utelampor för alla hus och lägenheter

Skapa en härlig och trevlig stämning på balkongen eller altanen med utelampor som passar ditt hem och trädgård. Vi har samlat massor av belysning i olika utföranden, färger, varianter och vädertåliga material. Häng upp en utomhuslampa i trä/rotting för att skapa en bohemisk känsla på altanen, eller en i tyg för att skapa en mjuk och mysig känsla ovanför utemöblerna. Oavsett lampan du väljer får du den med fri frakt och snabb leverans hos Calixter