Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Förläng ditt hem med en hemtrevlig och upplyst uteplats. Dekorera med utomhusbelysning i olika former som dekorativa ljusslingor, bordslampar, lampskärmar eller taklampor för utomhusbruk. 
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Beige Grå Grön Svart Transparent Trä Vit
Varumärke
Blomus By Rydéns House Doctor Loom Design PR Home Watt & Veke
Taklampa Sky Stor
Watt & Veke
899 kr
Ljusslinga Function svart
975 kr
Kisha Takskärm, EU
1599 kr
Ani Lampa, Vit
1199 kr
Ljusslinga Function svart
1335 kr
15
Taklampa Hilma vit 40cm
939 kr (1099 kr)
15
Taklampa Hilma vit 50cm
1189 kr (1399 kr)
Maison Taklampa Svart
1575 kr
Ani Lampa, Satelit
1199 kr
Taklampa Sky liten
Watt & Veke
699 kr
Ani Lampa, Magnet
1199 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla


Välj rätt lampa för uteplatsen

När det kommer till belysning för uteplats, balkong eller var som helst utomhus, så är det viktigt att tänka på att funktionaliteten är lika viktigt som designen. Välj en lampa eller ljusslinga för altanen som hjälper till att lysa upp när solen gått ner och lyser vacker upp när det blir mörkt. Vi har populära utomhuslampor med design från kända skandinaviska varumärken som Cebu/Round från PR-Home, Stitch/Function från House Doctor och Ani från Blomus. Samtliga takskärmar från PR-Home och House Doctor passar lika bra på terrassen som i uterummet.

Utelampor för alla hus och lägenheter

Skapa en härlig och trevlig stämning på balkongen eller altanen med utelampor som passar ditt hem och trädgård. Vi har samlat massor av belysning i olika utföranden, färger, varianter och vädertåliga material. Häng upp en utomhuslampa i trä/rotting för att skapa en bohemisk känsla på altanen, eller en i tyg för att skapa en mjuk och mysig känsla ovanför utemöblerna. Oavsett lampan du väljer får du den med fri frakt och snabb leverans hos Calixter