Lampskärmar

Lampskärmar hos Calixter.se din onlinebutik inom inredning

Lampskärmar

Hitta din perfekta lampskärm hos oss på calixter, här finner ni lampskärmar och dekoration av kända varumärken och ett brett sortiment. Förgyll din lampfot med en ny lampskärm och få till det lilla extra.

Varumärke
Belid House Doctor Olsson & Jensen PR Home Umage
Färg
21
Eos Fjäderlampa Large, Vit
1899 kr (2399 kr)
17
Eos Fjäderlampa Large, Brun
1999 kr (2399 kr)
9
Eos Fjäderlampa Medium, Brun
999 kr (1099 kr)
33
Lampskärm Canvas Svart
Olsson & Jensen
299 kr (449 kr)
9
Eos Fjäderlampa Medium, Grå
999 kr (1099 kr)
Lora Lampa, Stor
1299 kr
Lampskärm Yarn Beige stor
3620 kr
Cuna Lampa Svart
999 kr
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Lampskärmar online hos Calixter.se 

Ge din lampfot rätt lampskärm för att lyfta fram din personliga inredningsstil. Kombinera olika storlekar och material på skärmar till samma lampfot och få fram en helt ny inredningsdetalj och lampa. Inred ditt hem med detaljer som matchar ditt hem och design, därför erbjuder vi på Calixter.se trendiga lampskärmar i olika utlåtanden som skall dekorera just ditt hem på bästa sätt. .

Beställ snygga lampskärmar online 

Vi har mängder av lampskärmar från välkända varumärken inom inredning och belysning. Hitta den perfekta lampskärmen till din lampfot och skapa en egen touch på din bordslampa. Vi har samlat alla design varumärken inom belysning och lampor för att du skall kunna vara säker på att hitta lampor och lampskärmar med hög kvalité och vacker design. Beställ din lampskärm idag online från Calixter.se vi har fri frakt över 499kr och alltid öppet köp i 30 dagar!