Lampskärmar

Lampskärmar

Här finns ett stort utbud i olika modeller och material, lampskärmar går enkelt att byta  ut för att få din lampa att kännas som ny igen. Hitta din perfekta lampskärm för ditt hem hos oss.  
Visa filter Dölj filter
Varumärke
Belid Hallbergs House Doctor Olsson & Jensen PR Home Umage
Färg
Silvia Stål
Umage
949 kr
Nougat lampskärm oval
Olsson & Jensen
299 kr
Nougat lampskärm empire
Olsson & Jensen
399 kr
Lakrits lampskärm oval
Olsson & Jensen
299 kr
Lampskärm Yarn Beige liten
1449 kr
Clava Dine Blå
2299 kr
Silvia Koppar
949 kr
Lora Lampa, Stor
1399 kr
Silvia Mini Vit
549 kr
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla


Lampskärmar online hos Calixter.se 

Ge din lampfot rätt lampskärm för att lyfta fram din personliga inredningsstil. Kombinera olika storlekar och material på skärmar till samma lampfot och få fram en helt ny inredningsdetalj och lampa. Inred ditt hem med detaljer som matchar ditt hem och design, därför erbjuder vi på Calixter.se trendiga lampskärmar i olika utlåtanden som skall dekorera just ditt hem på bästa sätt.

Beställ snygga lampskärmar online 

Vi har mängder av lampskärmar från välkända varumärken inom inredning och belysning. Hitta den perfekta lampskärmen till din lampfot och skapa en egen touch på din bordslampa. Vi har samlat alla design varumärken inom belysning och lampor för att du skall kunna vara säker på att hitta lampor och lampskärmar med hög kvalité och vacker design. Beställ din lampskärm idag online från Calixter.se vi har fri frakt över 499kr och alltid öppet köp i 30 dagar!