Bloomingville

Lampor och belysning online hos Calixter

Bloomingville

Här hittar ni ett handplockat sortiment av vackra lampor och belysning från varumärket Bloomingville. Vi på Calixter har valt ut deras mest populära belysning och lamporna med snygg design och form.

Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Grå Guld-Mässing
Material typer
Metall Mässing
25
Lotte Vägglampa, Mässing
861 kr (1149 kr)
Köp!
Info
26
Yiyi bordslampa grå
Bloomingville
779 kr (1049 kr)
Köp!
Info


Lampor och belysning från Bloomingville

Här hittar ni mängder av Bloomingvilles lampor från deras toppsäljare till nyheter i deras belysningsortiment. Bloomingville är en av det största på inredningsmarknaden och har därav en otroligt bra koll på stil och design och detta syns inte minst på lampor från deras varumärke. Bloomingville's belysningssortiment har en mer jordnära toner och design. Ni hittar mängder av lampor och belysning online hos Calixter.se från välkända varumärken från hela nordens lampsortiment.  

Köp din lampa från Bloomingville hos Calixter.se

Beställ din Taklampa, vägglampa, govlampa eller bordslampa från varumärket Bloomingville hos oss på Calixter vi har stort sortiment av tusentals lampor och belysningsprodukter från kända varumärken inom design och belysning. Vi på Calixter är experter på belysning och ljusskällor när det gäller att kombinera inredning och lampor. Vi har fri frakt på alla lampor över 499kr och alltid öppet köp i 30 dagar!