Blomus

Hitta inredning från varumärket Blomus hos oss på Calixter.se

Blomus

Blomus har en tidlös design som passar allas hem och rum. Fynda belysning som skänker ett naturligt ljus och fyll ditt hem med vackra färger och fina detaljer som skapar en lyxig känsla. Hos Calixter.se så hittar du lampor och belysning för alla hem.

Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Grå Svart Vit
Ani Lampa, Magnet
1699 kr
Köp!
Info
Ani Lampa, Vit
1699 kr
Köp!
Info
ANI Mobil Golvlampa LED, magnet
2739 kr
Köp!
Info


Flexibel belysning från Blomus 

Blomus är ett familjeföretag från Tyskland som grundades 1921, och började med att sälja cykeldelar. 2001 hade strukturen i företaget förändrats och fokuset hamnade på designartiklar. Idag har varumärket börjat med vacker belysning med modern stil. Deras trend-nyhet 2019 var Ani lamporna som är multifunktionella och dessutom mobila. Den stilrena lampan Ani kan användas som taklampa eller bordslampa, inomhus eller utomhus. En flexibel lampa med vacker design som ger dig möjligheten att själv välja vart du vill placera den.

Handla dina lampor hos Calixter  

Vi har ett handplockat utbud av populär belysning i olika färger, material och utföranden. Varför Calixter? Du hittar all den senaste belysningen och lamporna nära till hands, så att du får ditt perfekta hem. Lamporna i alla sortiment från våra varumärken är noga utvalda med krav på hög kvalitet och vacker design på sina produkter. Handla din belysning hos Calixter för att få fri frakt över 499 kr och snabb leverans hem till dig.