Laddbara lampor

Portabla & Laddbara lampor

Här hittar ni diverse uppladdningsbara och batteridrivna lampor som enkelt kan laddas via usb och flyttas runt. Handla bärbara bordslampor med vacker design hos Calixter.
Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
Blomus House Doctor Hübsch Loom Design Marset Nemo Lighting Umage
Färg
Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Koppar Orange Rosa Röd Svart Trä Vit
14
Bordslampa Bring svart
House Doctor
1799 kr (2099 kr)
10
BICOCA Bordslampa Gul
2259 kr (2499 kr)
10
BICOCA Bordslampa Ljusrosa
2259 kr (2499 kr)
Ani Lampa, Vit
1199 kr
Bordslampa Bring grå
House Doctor
2099 kr
10
BICOCA Bordslampa Ljusblå
2259 kr (2499 kr)
10
BICOCA Bordslampa Röd
2259 kr (2499 kr)
15
Followme Bordslampa Vit/Ek
2049 kr (2415 kr)
Ani Lampa, Magnet
1199 kr
10
BICOCA Bordslampa Antracit
2259 kr (2499 kr)
Ani Lampa, Satelit
1199 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla


Inte vad du letar efter?Bärbara belysning med handtag

Våra funktionella och laddningsbara design lampor finns även med handtag för att du ska kunna ta med och flytta runt på din belysning. Hitta den perfekta lampan att ta med ut till altanen, på en promenad ner till stranden eller helt enkelt för att använda inomhus. Lys upp sena sommarnätter utomhus eller skapa mysbelysning inomhus med bordslampor från vårt breda sortiment av bärbar belysning. Båda lampserierna Lucerna och FollowMe har ett praktiskt handtag, vilket blir som en flyttbar ljuslykta.

Sladdlösa lampor från kända varumärken

Om du letar efter bordslampor utan sladd, så har vi ett handplockat utbud av antisladd lampor från kända varumärken. Du hittar bärbara lampor från designermärken som Marset, Umage och Loom Design bland våra uppladdningsbara lampor. Flera av våra batteridrivna lampor finns i unika och mer ovanliga färger som gul, blå, rosa och terrakotta. Antingen kan du ge ditt hem en klick färg med dessa färgrika bordslampor, eller så funkar alltid svarta och vita portabla lampor lika bra att inreda med. 

Handla lampor och ljus online hos Calixter

Vi är din lampbutik på nätet med fokus på att du som kund ska hitta det du söker. Vi erbjuder lampor till alla hem med ett brett utbud av olika slags lampor, och bland våra kategorier kan du bläddra mellan taklampor, bordslampor, spotlights och mycket mer. Med varumärken från skandinavien och många delar av världen hittar du alltid lampor av hög kvalitet och snygg design.