Laddbara lampor

Portabla & Laddbara lampor

Här hittar ni diverse uppladdningsbara och batteridrivna lampor som enkelt kan laddas via usb och flyttas runt. Handla bärbara bordslampor med vacker design hos Calixter.
Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
Blomus Herstal House Doctor Marset Nemo Lighting Spring Copenhagen Umage
Färg
Beige Blå Grå Grön Gul Guld-Mässing Rosa Röd Svart Trä Vit
14
Bordslampa Bring svart
House Doctor
1799 kr (2099 kr)
Ani Lampa, Magnet
1699 kr
Ani Lampa, Vit
1699 kr
Bordslampa Bring grå
House Doctor
2099 kr
28
Followme Bordslampa Vit/Ek
1996 kr (2789 kr)
Snowball Bordslampa Liten
Spring Copenhagen
849 kr
Ani Lampa, Satelit
1699 kr
34
BICOCA Bordslampa Antracit
1899 kr (2859 kr)
Eclipse Portabel Bordslampa LED Sand
1499 kr
Snowball Bordslampa Stor
Spring Copenhagen
1399 kr
Eclipse Portabel Bordslampa LED Gul
1499 kr
Eclipse Portabel Bordslampa LED Ruby
1499 kr
PANAMA S Bordslampa Vit Liten
3299 kr


Inte vad du letar efter?Bärbara belysning med handtag

Våra funktionella och laddningsbara design lampor finns även med handtag för att du ska kunna ta med och flytta runt på din belysning. Hitta den perfekta lampan att ta med ut till altanen, på en promenad ner till stranden eller helt enkelt för att använda inomhus. Lys upp sena sommarnätter utomhus eller skapa mysbelysning inomhus med bordslampor från vårt breda sortiment av bärbar belysning. Båda lampserierna Lucerna och FollowMe har ett praktiskt handtag, vilket blir som en flyttbar ljuslykta.

Sladdlösa lampor från kända varumärken

Om du letar efter bordslampor utan sladd, så har vi ett handplockat utbud av antisladd lampor från kända varumärken. Du hittar bärbara lampor från designermärken som Marset, Umage och Loom Design bland våra uppladdningsbara lampor. Flera av våra batteridrivna lampor finns i unika och mer ovanliga färger som gul, blå, rosa och terrakotta. Antingen kan du ge ditt hem en klick färg med dessa färgrika bordslampor, eller så funkar alltid svarta och vita portabla lampor lika bra att inreda med. 

Handla lampor och ljus online hos Calixter

Vi är din lampbutik på nätet med fokus på att du som kund ska hitta det du söker. Vi erbjuder lampor till alla hem med ett brett utbud av olika slags lampor, och bland våra kategorier kan du bläddra mellan taklampor, bordslampor, spotlights och mycket mer. Med varumärken från skandinavien och många delar av världen hittar du alltid lampor av hög kvalitet och snygg design.