ByOn

Hitta vacker och trendig belysning från varumärket ByOn hos Calixter.se

ByOn

ByOn är ett inredningsföretag som har sitt säte i Göteborg. De erbjuder ett urval av inredning och lampor till förmånliga priser för att du enkelt ska kunna mixa och matcha olika produkter för en unik känsla i ditt hem. 

Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Svart Vit
Material typer
Metall Natur material Opalglas
30
Bordslampa Airi Vit/Svart
1399 kr (1999 kr)
Köp!
Info
15
Bordslampa Mushroom Vit
1019 kr (1199 kr)
Köp!
Info


Populära lampor från ByOn hos Calixter

By On har detaljer med det lilla extra, unika designer som har både trendig och lekfull design. I vårat belysningssortiment från ByOn hittar du lampor som den populära svamplampan Mushroom vit och Fuji bordslampa med sin ovanliga och vackra design. Mycket av deras lampor är inspirerade från den vackra asiatiska kulturen och naturen. Om du letar efter en sängbordslampa, kökslampa eller belysning för vardagsrummet så får ni inte missa lampor från designermärket. Dekorera ditt hem med lampor som sticker ut och lyser upp på ett vackert sätt.

Handla din belysning online

Vi på Calixter är experter på lampor och belysning för hela hemmet. Vi erbjuder ett brett belysningssortiment av bordslampor, taklampor, vägglampor och mycket mer online, för att du ska kunna hitta all din belysning på ett och samma ställe. Våra lamp-kategorier uppdateras ständigt med de senaste nyheterna från kända varumärken inom belysning. Handla din nya lampa med fri frakt över 499kr och med trygga betalningsalternativ som Klarna och Swish.