Lampfötter

Lampfötter

Här hittar ni ett stort urval av lampfötter i olika färger och design. Välj en lampfot som passar din inredningsstil och variera med olika lampskärmar för att skapa en ny unik look i ditt hem.
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Klar Koppar Rosa Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
Varumärke
Design House Stockholm Globen Lighting Hallbergs Olsson & Jensen PR Home Umage Watt & Veke
Theo bordslampa svart
Watt & Veke
199 kr
Tripod Base, Vit
345 kr
Odessa Lampfot Mud 49cm
1874 kr
Dallas lampfot matt svart
1699 kr
Christel Lampfot Hexagon
Olsson & Jensen
1595 kr
Cordlampa mini
Design House Stockholm
2375 kr
Derby Lampfot vit 38
1299 kr
Form Glaslampa
Olsson & Jensen
1395 kr
Upptown lampfot svart
1399 kr
Baylee lampfot vit
649 kr
Bullet Lampfot vit
Hallbergs
1938 kr
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla


Lampfötter online hos Calixter.se 

Här under kategorin lampfötter hittar ni mängder av belysningsprodukter från kända varumärken som PR home, Aneta, Scan lamps, Olsson & Jensen, Northern, Globen Lighting och många fler. En lampfot blir enkelt lätt att göra personlig och genom att själv välja lampskärm i din egna smak och istället för att slänga eller byta ut din bordslampa kan du enkelt byta lampskärm för att få en helt ny design och mönster på din lampa. Våra lampfötter finns i mängder av olika storlekar så det blir enkelt att hitta något som passar din fönsterkarm, piedestal, hylla eller avlastningsbord.  

Beställ din lampfot från kända varumärken 

Vi på Calixter.se är experter på belysning och design därför har vi enkelt för dig samlat alla varumärken som håller hög kvalité och säker stil. Vi är din personliga lampbutik på nätet där du enkelt kan fråga oss vilken typ av lampa du behöver och vilket som skulle passa din inredning. Beställ din lampfot idag från Calixter.se fri frakt över 499kr och alltid 30 dagars öppet köp.