Globen Lighting

Varumärkeskategori för Globen Lighting inom lampor och inredning online

Globen Lighting

Från Globen Lighting hittar du funktionell och stilsäker belysning till ditt hem. Inspireras av vackra taklampor, bordslampor och golvlampor i vackra former och designs. I stort sett hela sortimentet är formgivet av Globen Lightings egna formgivare, med undantag för några noga utvalda externa formgivare.


 
Färg
Beige Brun Grå Grön Guld-Mässing Klar Rosa Silver-Krom Svart Vit
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla

Det som idag är Globen Lighting grundades 1983 av Anders Hall och drivs än idag som ett familjeföretag med placering i Svenljunga. Grunden i Globens formgivning bygger på ett modernt, spännande och kreativt formspråk vilket gör att det finns en lampa för alla. Funktionell belysning som lyser upp ditt hem i kombination med klassiska och moderna uttryck gör lamporna användbara år efter år.

Hitta din perfekta lampa från varumärket Globen Lighting hos Calixter.se vi har stort utbud av Globen Lighting belysningssortiment till fantastiska priser. Inredning och  belysning går hand i hand och lampor gör ett stort intryck på rummets känsla. Hitta Globen Lightings lampklassiker som taklampan Ray, Drops, Astoria, Icon och Gastby. Alla lampor från varumärket Globen Lighting håller mycket högkvalitet och har en luxuös utseende. Globen Lighting har lampor till allt helt enkelt. Handla dina belysningsprodukter hos Calixter.se redan idag med snabba leverans och fri frakt över 499kr.