By Calixter

Hitta din perfekt belysning från varumärket By Calixter

By Calixter

Här hittar ni vårt egna varumärke By Calixter, vår vision är att skapa lampor och belysning som passar alla hem och rum. Vår senaste nyhet är den vackra bordslampan Bolux i färgerna svart och vit som har en tidlös design.

 
Visa filter Dölj filter
Färg
Svart Vit
15
Bolux Bordslampa, Vit
By Calixter
1950 kr (2295 kr)
20
Bolux Bordslampa, Svart
By Calixter
1836 kr (2295 kr)
Loxus Taklampa, Svart
6899 kr


Bolux - från Calixters egna varumärke By Calixter 

Calixter.se är er belysningsbutik på nätet med stor passion för belysning och inredningsdetaljer. Vår storsatsning Bolux bordslampa i svart och vit har en stilsäker design med trendiga drag. Den vackra svamp-liknande hatten på bordslampan påminner om den skandinaviska naturen och har en stil som följer tidens belysningstrender. Den runda skärmen är riktbar, så du kan reglera vart ljuset ska hamna. Med sin moderna form och unika design ser vi att Bolux passar perfekt i det nordiska hemmet 2021.

Skapa en trivsam känsla med hembelysning

Bolux bordslampa skänker inte bara ett mjukt och vackert ljus. Tack vare den matta färgen i svart eller vit kan Bolux enkelt kombineras med andra inredningsdetaljer på ett sidobord i vardagsrummet, eller på en skänk i sovrummet. En gedigen lampa tillverkad i metall med hög kvalitet som verkligen fångar ögat och smällter in med din övriga inredning.

Designlampor och belysning online

Vi specialiserar oss på kända varumärken och handplockar snygga belysningsartiklar och lampor för att du som kund skall kunna hitta den bästa belysningen på ett och samma ställe. Produkter ni kan få se hos oss är bland annat: Bordslampor, taklampor, golvlampor och andra upplysta dekorationsdetaljer. Passa på att lysa upp ditt hem idag med produkter ur Calixters egna sortiment av designlampor.