Grupa

Grupa belysning online hos Calixter

Grupa

Här hittar du lampor och belysning från kroatiska designermärket Grupa. Välj mellan den vackra Arigato serien, som finns i massor av varianter, eller den stilrena och minimalistiska Baluna serien.


 
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Svart Vit
Serier
Arigato Baluna
Material typer
Metall
Arigato Vägglampa Vit
4509 kr
Köp!
Info
30
Baluna Vägglampa Large
6747 kr (9639 kr)
Köp!
Info


Handla funktionella Arigato från Grupa

Om du letar efter funktionell belysning kombinerad med vacker design har danska Grupa products den funktionella och populära lampan Arigato. Denna designklampa finns som taklampa, bordslampa, golvlampa, vägglampa och du kan välja mellan en eller två ljuskällor. Det härliga ljuset reflekteras från den vita insidan av lamphuvudet, som du kan rikta åt önskat håll. Med flera färger och utföranden kan du hitta den perfekta lampan i Arigato-serien för ditt hem.

Stilren och minimalistisk design med Baluna

Baluna är en lamp-serie som passar perfekt i det skandinaviska hemmet med sin lyxiga och minimalistiska design. Baluna har fått sin inspiration från det kroatiska ordet "balun" som betyder ballong. Denna LED-lampa har en svart stomme av metall ansluten med ett vitt runt lamphuvud av glas. En modern lampa som passar i hela hemmet. Handla dina lampor och belysning från Grupa online hos Calixter.se