Olsson & Jensen


Inredning från Olsson & jensen erbjuder den trend starkaste belysningen. Kända lampor som Carl Johan lamporna i både Svart & vit hittar ni hos oss.
Olsson & Jensen erbjuder även fler bordslampor, takpendlar, krukor, vaser, inredningsdetaljer, dekoration och mycket mer. 
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Köp supertrendiga lampor och detaljer från Olsson & Jensen online, Carl-johan bordslamporna i mattpolerad metall som har blivit en klassiker inom inredningsdetaljer, stor bordslampa som har en design som liknar en svamp finns i svart, vitt och Guld. Lampor med en mer rustik look som Loke Lampfot i snidat trä, som passar i ett hem som vill få en jordnära och rustik inredningsstil, skandinaviskt med det mörka träslaget dessutom.  Doftljus i en dekorativ glas lykta i färgerna creme, svart och rödbrun med fantastiska dofter, en riktig favorit är Linen som ger en fräsch “nytvättad” doft som är perfekt att pryda med i både vardagsrum, sovrum badrum eller i hallen. De har även stilrena och neutrala ljuslyktor i färgat glas som Frost, Mary och Santa Fé med det lilla extra.