Olsson & Jensen

Varumärket Olsson & Jensen hittar du lampor som Carl-Johan och mycket mer inredning och belysning online hos Calixter.se

Olsson & Jensen

Inredning och belysning från Olsson & Jensen garanterar både hög kvalitet och trendfaktor. Kända lampor som Carl Johan i både svart och vit hittar du hos oss. Olsson & Jensen erbjuder även ett noga utvalt utbud av bordslampor, takpendlar, krukor, vaser, inredningsdetaljer, dekoration och mycket mer.

 
Färg
Grå Guld-Mässing Klar Svart Trä Vit
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Shoppa trendiga lampor och detaljer från Olsson & Jensen online till snabba och smidiga leveranser. Carl-Johan bordslampa i mattpolerad metall har snabbt blivit en klassiker inom inredningsdetaljer, den stora bordslampan har en design som liknar en svamp och finns i svart, vitt och guld. Lampor med en mer rustik look som Loke Lampfot i snidat trä, passar ett hem som vill få en jordnära och rustik inredningsstil. Du hittar lyxiga doftljus i en dekorativa glaslyktor i färgerna creme, svart och rödbrun med fantastiska dofter. En riktig favorit är Linen som ger en fräsch “nytvättad” doft som är perfekt att pryda med i både vardagsrum, sovrum badrum eller i hallen. Du finner också ett stort urval av stilrena och neutrala ljuslyktor i färgat glas som exampelvis Frost, Mary och Santa Fé.