Black friday 2020 hos Calixter - Lampor och belysning till otroliga priser

Black Friday 2023 på Calixter.se

Den 24 November 2023 inträffar Black friday! Vi på Calixter.se kommer erbjuda lampor och belysning till otroligt låga priser som du bara inte får missa. Välkommen att fynda lampor och belysning hos Calixter under Black friday och Black Week.

Vad söker du? Passa på att handla allt du själv vill ha till riktigt lågt pris, men kanske även till en vän eller din fru/sambo. Oavsett vem du handlar till så fyller vi dagligen på med nya erbjudanden och rabatter på produkter som till exempel trendiga designlampor och klassiska lampor. Glöm inte att återvända till Calixter då och då för att inte missa chansen att fynda på just det du söker. Du kommer hitta allt från vackra taklampor till populära vägglampor. Glöm heller inte bort att använda önskelistan på hemsidan, där du redan nu kan skapa din personliga lista med de produkter som du gillar.


Vad är Black friday?

Black week pågår under hela veckan (vecka 47, 20-26 November) kommande till den stora dagen Black friday som alltid infaller dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. Detta är det perfekta tillfället att införskaffa julklappar till familjen, den perfekta presenten till frugan eller varför inte din egna drömlampa? Välj att betala direkt med Swish, delbetala köpet eller betala med faktura genom Klarna.


När är Black Friday i Sverige?

2023: Black friday infaller fredagen 24 November.

2024: Black friday infaller fredagen 29 November.

Tips för ett lyckat köp under black week

Om du redan har en aning om vad du behöver så kan du alltid söka, gå in på lamp-kategorin eller filtrera fram produkten, så du inte går miste om chansen att fynda hem din nya lampa. Om du har svårt att hitta något eller har frågor kring produkter, går det alltid bra att kontakta vår kundservice. Vi svarar alltid på dina frågor så snabbt det går via vår mail på info@calixter.com


Black Week 2023 hos Calixter

Som kund hos Calixter kan du alltid ta del av våra bästa deals och erbjudanden med fri frakt över 499 kr och snabba leveranser. Fynda lampor och belysning till otroliga priser både under Black friday och hela Black Week. Du som kund är alltid vår högsta prioritet och med många års arbete och erfarenheter inom lampor och belysning, så säkerställer vi att du kommer bli nöjd genom att både armaturens design och kvalité är i hög klass.


Missa aldrig några specialerbjudanden eller rabatter genom att hålla dig uppdaterad och följ oss på Instagram - @Calixter.se och Facebook - @CalixterOfficial.