Lampor till utomhus

Lampor till utomhus

Här har vår inredare valt ut de snyggaste lamporna för balkongen, tomten eller altanen. Skapa en loungekänsla och inred uteplatsen med vattentåliga lampor och slitstark dekorationsbelysning.
Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
Blomus House Doctor Loom Design PR Home Watt & Veke
Färg
Beige Grå Grön Svart Transparent Trä Vit
14
Maja taklampa wicker svart 53
1899 kr (2199 kr)
Kisha Takskärm, EU
1599 kr
Maja Taklampa 45 Vit
1799 kr
Malou Takskärm Vit
1795 kr
10
Cebu Taklampa 57cm EU
1739 kr (1933 kr)
Taklampa Sky liten
Watt & Veke
699 kr
Ani Lampa, Vit
1199 kr
Taklampa Sky Stor
Watt & Veke
899 kr
Ani Lampa, Magnet
1199 kr
Maja Taklampa 53 Vit
2399 kr
20
Maja Taklampa wicker svart 36
1119 kr (1399 kr)
Ljusslinga Function svart
975 kr
Cebu Taklampa 46cm EU
1399 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Inte vad du letar efter?Inred uteplatsen med lampor och belysning

Det är ofta man vill fortsätta att sitta ute och inte gå in igen när det börjar mörkna utomhus. Vår inredare och stylist på Calixter har valt ut sina bästa tips på lampor för balkongen och belysning för altanen eller uteplatsen. Skapa en trevlig stämning med design belysning som lyser upp uteplatsen på ett snyggt sätt, så att du kan sitta kvar längre. Bläddra bland olika stilar och material på våra handplockade lampor för uteplatsen för att hitta utomhusbelysning som passar ditt hem.

Vattentåliga designlampor

Många av våra lampor är vädertåliga, både för blåst och vatten. Vi tycker inte att det ska vara omständigt att hitta rätt belysning utomhus och har därför samlat de finaste utelamporna på en och samma plats. Vi erbjuder ett brett sortiment av allt ifrån klassiska till moderna utomhuslampor. Njut av din trädgård och ditt hem med rätt utomhusbelysning från stora och kända varumärken som PrHome, Watt & VEKE, House Doctor och Blomus.

Lampor för både hus och lägenhet

Calixter.se är din lamp butik på nätet som fokuserar på lampor och belysning som skapar en helhet i din inredning. Vår erfarna personal hjälper dig gärna hela vägen med frågor och svar, så du som kund alltid ska bli nöjd med ditt köp. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr och snabb och säker betalning via Klarna och Swish.