Cozy Living

Cozy Living

Här hittar bordslampor och belysning från det danska varumärket Cozy Living. Upptäck färgrika bordslampor med vackra former i marmor, keramik och metall.
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Orange Rosa Röd Svart Vit
Material typer
Glas transparent Marmor Metall Natur material Textil
Lulu Bordslampa Mässing
1799 kr
Lulu Bordslampa XL Alpaca
2499 kr
Lulu Bordslampa Vit
Cozy Living
1399 kr
Lulu Bordslampa Coal
1399 kr
Lulu Bordslampa Grön
Cozy Living
1399 kr
15
Senna Bordslampa inkl grön skärm
2549 kr (2999 kr)
Lulu Bordslampa Rouge
Cozy Living
1399 kr
Lulu Bordslampa Svart
Cozy Living
1399 kr
Lulu Bordslampa XL Mässing
2899 kr
35
Lulu Bordslampa Cantaloupe
915 kr (1399 kr)
1  2  Nästa »  |  Visa alla


Handla snygga lampor från Cozy Living

Cozy living Copenhagen är ett inredningsvarumärke som skapar en unik och mysig livsstil med enastående utseende och känsla. Grunden i varumärkets designs präglas av nordiska rötter där material och estetik står i fokus. Genom att kombinera handgjorda detaljer, mjukhet i tyger och skönheten i de olika strukturer från naturen, tillverkar Cozy living lampor och belysning för alla hem. Populära lamp-serier som Asla bordslampa, Bordslampa Mushroom, Senna bordslampa och Asta bordslampa visar det danska varumärket allt från tidlös och klassisk till modern design i sin belysning.

Belysning i dansk design hos Calixter

Vi på Calixter.se erbjuder ett brett sortiment av snygga lampor i dansk design från flera olika varumärken. Shoppa din nya designlampa online bland tusentals olika lampor i våra sortiment med fri frakt över 499 kr. Vi har massor av lampor och produkter, så vi kan erbjuda lampor till alla rum och behov. Oavsett om du letar efter taklampor, bordslampor, golvlampor eller plafonder, så hittar du garanterat den perfekta lampan för ditt hem hos oss.