Cozy Living

Cozy Living

Här hittar bordslampor och belysning från det danska varumärket Cozy Living. Upptäck färgrika bordslampor med vackra former i marmor, keramik och metall.
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Beige Grå Grön
Material typer
Metall Natur material Textil
35
Lulu Bordslampa Coal
915 kr (1399 kr)
Köp!
Info
Asla Lampsskärm Alpaca
669 kr
30
Senna Bordslampa inkl grön skärm
2099 kr (2999 kr)
Köp!
Info


Handla snygga lampor från Cozy Living

Cozy living Copenhagen är ett inredningsvarumärke som skapar en unik och mysig livsstil med enastående utseende och känsla. Grunden i varumärkets designs präglas av nordiska rötter där material och estetik står i fokus. Genom att kombinera handgjorda detaljer, mjukhet i tyger och skönheten i de olika strukturer från naturen, tillverkar Cozy living lampor och belysning för alla hem. Populära lamp-serier som Asla bordslampa, Bordslampa Mushroom, Senna bordslampa och Asta bordslampa visar det danska varumärket allt från tidlös och klassisk till modern design i sin belysning.

Belysning i dansk design hos Calixter

Vi på Calixter.se erbjuder ett brett sortiment av snygga lampor i dansk design från flera olika varumärken. Shoppa din nya designlampa online bland tusentals olika lampor i våra sortiment med fri frakt över 499 kr. Vi har massor av lampor och produkter, så vi kan erbjuda lampor till alla rum och behov. Oavsett om du letar efter taklampor, bordslampor, golvlampor eller plafonder, så hittar du garanterat den perfekta lampan för ditt hem hos oss.