Cozy Living

Cozy Living

Här hittar bordslampor och belysning från det danska varumärket Cozy Living. Upptäck färgrika bordslampor med vackra former i marmor, keramik och metall.
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Beige Brun Grå Grön Guld-Mässing Orange Rosa Röd Svart Vit
Material typer
Marmor Metall Natur material Textil
Lulu Bordslampa Matt Rosa
1399 kr
Lulu Bordslampa Mini Rosa
849 kr
Lulu Bordslampa Grå/brun
1399 kr
Lulu Bordslampa Vit
Cozy Living
1399 kr
35
Lulu Bordslampa ljus orange
915 kr (1399 kr)
Lulu Bordslampa Grön
Cozy Living
1399 kr
Lulu Bordslampa grå
Cozy Living
1399 kr
Lulu Bordslampa Mini Grå
849 kr
Lulu Bordslampa Svart
Cozy Living
1399 kr
Lulu Bordslampa Mässing
1699 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla


Handla snygga lampor från Cozy Living

Cozy living Copenhagen är ett inredningsvarumärke som skapar en unik och mysig livsstil med enastående utseende och känsla. Grunden i varumärkets designs präglas av nordiska rötter där material och estetik står i fokus. Genom att kombinera handgjorda detaljer, mjukhet i tyger och skönheten i de olika strukturer från naturen, tillverkar Cozy living lampor och belysning för alla hem. Populära lamp-serier som Asla bordslampa, Lulu bordslampa, Senna bordslampa och Asta bordslampa visar det danska varumärket allt från tidlös och klassisk till modern design i sin belysning.

Belysning i dansk design hos Calixter

Vi på Calixter.se erbjuder ett brett sortiment av snygga lampor i dansk design från flera olika varumärken. Vi har massor av lampor och produkter, så vi kan erbjuda lampor till alla rum och behov. Oavsett om du letar efter taklampor, bordslampor, golvlampor eller plafonder, så hittar du garanterat den perfekta lampan för ditt hem hos oss.