Dukning & servering

Dukning och servering från kända varumärken hos Calixter.se

Dukning & Servering

Här har vi samlat allt du behöver inom dukning och servering för en lyckad vanlig vardagsmiddag eller festligare högtid. Duka upp bordet med glas, tallrikar, skålar, brickor, muggar, karaffer och andra serveringstillbehör som gör måltiden trevligare.
Pris
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Klar Lila Multi Rosa Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
Kategorier
Brickor Glas Koppar & Muggar Serveringstillbehör Skålar & Fat Tallrikar
Varumärke
Blomus Koziol Leonardo Nicolas Vahé
Serier
Bar Chateau Ciao Daily Flow Fuum Mio Nono Puccini Reo Salbo Spiritii
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla

Servera vackert för gäster och familj 

För att ge dig som kund så många möjligheter som möjligt, har vi på Calixter samlat mängder av skandinavisk dukning och servering för en trevlig lunch med vänner eller en fin middagskväll med gäster. På Calixter.se hittar du snygga champagneglas, ölglas och rödvinsglas för dryck till kvällsmaten eller under ett firande. Stora tallrikar och djupa skålar för huvudrätt, lunch och grytor, men även dessertskålar, koppar och muggar för kaffe och espresso till desserten. Handla det du behöver för inomhusbruk i matsalen eller utomhusbruk på verandan och trädgården när det är fint ute.

Dukning till kalas eller fest

Dukning och servering handlar om mer än att ha vackra tallrikar och glas till maten. En fin servering skapar en härlig och avslappnad stämning runt hela middagsbordet. Bordsdukar i linne och löpare i olika färger och material gör det mjukt för händer, skapar en helhet och kan enkelt tvättas bort om fläckar skulle uppstå. Servera maten med unika designbrickor i marmor och trä för att få en restaurang-känsla hemma. Dekorera även bordet med funktionella serveringsdetaljer som salt-och pepparkvarn i modern design och klassiska ljusstakar och ljuslyktor som lyser upp och tillför en mysig stämning.

Köp porslin och glas till servis online hos Calixter

I vår webshop har vi ett brett sortiment av glas och servering i porslin, stengods, marmor och plast. Oavsett om du letar efter tallrikar/assietter i porslin för matbordet eller uppläggningsfat och brickor i marmor och stengods, så har vi det online hos Calixter.

Söker du ett miljövänligare och lyxigare alternativ till engångsartiklar, så hittar du nu även Koziol med hållbara plastglas, plastskålar och plastkannor med design, som tål att bli tappade och håller länge. Perfekta att diska och återanvända efter en picknick i solen, istället för att slänga efter en måltid. Handla hos Calixter.se för snabba leveranser och öppet köp i 14 dagar.