Inredningstips & Blogg


1. Table books eller coffe table books som de även kallas, ni alla har antagligen sett dom lite varstans. Tips på trendiga table Books är, Kinfolk, Chanel, Tom Ford eller  stora allmänt snygga helfärgade böcker i trendiga färger, mjuka naturliga färger eller svart vita. Dekorera en bänk, sidobord soffbordet eller en byrå med en perfekt kombinerad grupp med böcker, den största underst och antigen kombinera två table books i samma storlek eller bygg som en "pyramid" variera mellan en bok, och 2-3 har du för många ser det för högt ut och blir mer som en pelare än en grund, som är tanken med table books. Placera snygga inredningsdetaljer på dina table books, antingen i en detalj trio, två detaljer eller en större detalj, låt de inte bli allt för trångt alla ska få plats med marginal på den översta boken. Eller så kan man dekorera med en detaljgrupp bredvid och låta böckerna bli som ett eget stilleben. 

Tips, trendiga table books är en relativt dyr detalj som kan kännas onödig för att bara använda dess utsida. Mitt tips till dig är att leta fram en gammal bok, finns mycket på second hand eller kanske hos en släkting. Tar du av omslaget är det oftast ett super snyggt textil omslag i varierande färger ofta svarta, som blir perfekta table books! 

2. Sammet, materialet sammet har verkligen blivit ett måste på så många olika inredningsplan, möbler som soffor, fåtöljer och matstolar skall bara i sammet, gärna då i en trendig färgskala som går ifrån beige-rosa-orange varma toner som ger ett riktigt lyxigt sken. Sammetsgardiner är också en supertrend, om du inte vill byta ut dina möbler så är gardiner en så enkel sak att ändra och man får en helt ny fräsch känsla i rummet. Om du har möjlighet är en takskenor till 
gardiner även en stark trend nu 2019. Gardinerna skall gå hela vägen upp i taket det ger en lyxig hotellig look och får även takhöjden att kännas mycket högre - och vem vill inte det? Annars kan man enkelt använda vanliga gardinfästen och stänger, sätt upp dem längst taket, men tänk på att lämna 1-3 cm upp till taket så att du kan lägga i gardinstången smidigt. 

3. Posters, trendiga posters våren 2019 är helt klart i ljusa motiv, en stark trend är posters med figurer och ansikten målade i svarta mjuka linjer. Andra trender inom tavlor och posters idag är att passepartout har kommit tillbaka, att man använder sig utav den vita ramen som finns i de flesta ramar. Stora som små, det ger en mycket mer ljusare och fräschare look, dessutom behöver man inte köpa lika stora posters och med den kostnaden man drar ner på kan man istället köpa flera posters till sitt tavelcollage. Collage med olika storlekar på ramar med motiv som går i en mjuk och behaglig färgskala allt ifrån cremiga jordnära färger till rosa och svartvitt såklart. Grafiska mönster och fotografier är som trendigast. 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »