Inredningstips & Blogg

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än att uppdatera med lite nya detaljer lagom tills gästerna kommer. Du kanske ska dekorera med vackra blommor, varför inte uppdatera med en vacker vas eller kruka? Eller varför inte ta med en inredningsdetalj i present om du blivit bortbjuden? 

iris ljuslykta kruka affariKnubb vaser 3 st villa collection
 

På Calixter.se hittar du varje dag unika Juldeals med rabatter och erbjudanden på speciellt utvald inredning. Håll utkik här på sidan eller på vår instagram för ett nytt erbjudande varje dag fram till julafton. Dåligt med tålamod? Vi har redan smygstartat vår julrea med nedsatta priser på taklampor, ljuslyktor, bordslampor, vaser och belysningsdekoration. Inred ditt hem med en ny häftig lampa inför nyår eller varför inte lite nya detaljer till vardagsrummet eller sovrummet. Kanske känner du till och med någon som fyller år under de tidiga månaderna av det nya året? Passa på att fynda inredning och belysning online redan nu till superbra rabatter. Här ser du några av våra inredningsfavoriter som nu finns på rea!


Manola 20 mässing herstalrilla stor amber nordalBarnacle vas skål by on
Ljuskrona Manloa 20 i Mässing - Herstal

Vi på Calixter.se erbjuder designprodukter, inredning och belysning till bra priser och alltid med smidiga leveranser. Är du ute i sista sekund med julklapparna? Beställ snabbt och enkelt inredning och belysning och slipp hetsen på stan. För säker leverans innan julafton så behöver du lägga din beställning senast den 19 december klockan 13:00. 

Vi på Calixter.se önskar er alla en riktigt God Jul!



Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »