Inredningstips & Blogg

Våra bästa jullampor att inreda med inför julen 2020

Nu har vi ställt om klockan för att gå över till vintertid, vilket innebär att julen börjar närma sig allt mer. Ljussätt ditt hem med jullampor från vårt handplockade sortiment av vacker julbelysning inomhus. Skapa och sprid julstämningen med trendig belysning för säsongens högtider. Vi på Calixter har noga valt ut olika adventsljusstakar, julstjärnor och lampdekorationer för att alla ska hitta något som passar i sitt hem.


4 stilrena julstjärnor vi älskar

Två populära storfavoriter av julstjärnor de senaste åren är julstjärna Snöblomma och julstjärna Oslo från svenska Watt & Veke. Oslo är en stor Julstjärna som har en unik design som påminner om de långa norska dalarna och glamorösa fjordarna. Snöblomma har den unika formen av en blomma med flera olika lager av vackra vita blomblad. Snöblomma blev en riktig storsäljare och en utav Watt & Vekes signaturprodukter, som blir perfekt att kombinera tillsammans mellan de 2 storlekarna på stjärnan.



Båda dessa fina julstjärnorna är limmade och handgjorda i halvtransparent papper. De kommer även förpackat i ett snyggt paket med det lilla extra.


 
Gloria och Capella är våra snygga adventsstjärnor från svenska PR Home. Varje Gloria julstjärna tillverkas för hand i naturmaterialet rotting. Den beige/bruna träfärgen får en att påminnas om julens vackra färger, och är enkel att förena med alla dina andra ljusa juldekorationer. Capella är en tuff julstjärna i perforerad metall som finns tillgänglig i färgerna röd, guld, grön och svart nickel. Om du letar efter en traditionell och klassisk stil på din juldekoration, så är dessa de perfekta julstjärnorna att hänga framför ditt fönster inne i vardagsrummet eller i köket.

Ljusstakar för alla olika inredningsstilar

Adventsljusstaken är en av de starkaste synonymerna till julen. Våra design ljusstakar har många kreativa och vackra former. Vi har 2 varianter av den klassiska ljusstaken Arrow från varumärket Star trading, som finns i färgerna beige/greige, vit, svart och grå. Om du letar en spetsig ljusstake för fönster eller bord, så finns Arrow tillgänglig för dig som söker en högre(64.5 cm) eller lägre (36 cm) mått på höjden.


Ljusstake Arrow Grå | Ljusstake Arrow Vit | Ljusstake Arrow Beige


Ljusstake Arrow Grå 36cm | Ljusstake Arrow Vit 36cm | Ljusstake Arrow Beige 36cm



För dig som verkligen älskar alla juldetaljer får inte missa
Torsby ljusstake 56 cm och Torsby 116 cm. Torsby är en vacker by och populär skidort i toppen av Värmland. Med inspiration från landskapet är dessa stora ljusstakar från PR Home häftiga ljusstakar som verkligen sticker ut i mängden. Färgen och materialet av mörkbrunt trä skapar en riktig wow-känsla och får ögonen att riktas mot sig.



Torsby Ljusstake Stor | Torsby Ljusstake Liten



Om du har moderna detaljer och inredningsstil hemma, så är den perfekta
ljusstaken Milano. Milano är en snygg ljusstake som enklare matchar din resterande skandinaviska inredning, med sin minimalistiska design och höga kvalité som utstrålar en lyxig och elegant stil.

Ljusslingor från House Doctor för inomhus och utomhusbruk

Från danska House Doctor hittar vi de vackra hängande ljusslingorna Function som går lika bra att inreda med på julen som alla andra delarna av året. Använd ljusslingorna som balkongbelysning, på altanräcke eller i trädgården på sommaren, och inomhus över matbordet eller mot väggen under den kalla vintern. Lys upp decembermörkret med ett trevligt ljus och pynta med en kärleksfull ljusslinga.




Ljusslinga Function liten | Ljusslinga Function avlång | Ljusslinga Function stor


Ljuskedjan Function har 10 små LED-lampor i 3 st olika former sammansatta med 50 cm avstånd på en svart färgad ledning.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »