Inredningstips & Blogg


Vår inredare tipsar om hur man med enkla medel kan få en luftigare och ljusare inredning inför vår och sommaren där hemma.


Plocka bort



Börja med att se över vad för inredningsdetaljer och möbler du har som känns mörka, är detta någonting du kan plocka bort helt? För att tas fram igen fram till hösten. Antingen om det kan bli skönt att banta inredningen lite så det upplevs ännu mer luftigt, eller om du vill byta de mörka till något som är lite mer ljust och friskt inför våren och sommarens inredning.



Det vi på Calixter kan erbjuda från vårt sortiment är armaturer som känns sommriga. Vilket slags material på taklampan du har gör otroligt stor skillnad i ett hem. För att få en lite mer sommarinspirerande inredning så tipsar vi om här om våra bästa taklampor som ger din rätt känsla.

För att få till den där luftiga och fräscha looken så är huvudingrediensen väldigt tydlig - textilmaterial, eller andra material som ger den där krispiga känslan, som tex rispapper. Men har du redan en väldigt ljus bas så kan en lampa i rotting, bast eller andra naturmaterial vara ett snyggt sommarval till ditt vardagsrum, kök eller varför inte i sovrummet.


20
Ellipse Taklampa Linne vit 65
2559 kr (3199 kr)
Köp!
Info
15
Malibu Lampskärm Vit 50
Hallbergs Belysning
2389 kr (2811 kr)
Köp!
Info
Lampskärm Bidar vit
House Doctor
699 kr
Köp!
Info
Bonetto Taklampa Vit
3815 kr
Köp!
Info



Material som gör skillnad




För att få till den där luftiga och fräscha looken så är huvudingrediensen väldigt tydlig - textilmaterial.

Eller andra material som ger den där luftiga looken som tex rispapper. Men har du redan en väldigt ljus bas så kan en lampa i rotting, bast eller andra naturmaterial vara ett snyggt sommarval till ditt vardagsrum för att få till den när uteplats känslan även inne. Detta är perfekt sätt att ta in sommaren för dig som bor i lägenhet och inte har en trädgård eller uteplats.


24
Maja Taklampa, wicker natural 53
1899 kr (2499 kr)
23
Karen taklampa natur 90 cm
5399 kr (6999 kr)
Köp!
Info

Ta med dig dessa tips för att hitta din nästa drömlampa som ger ditt hem en sommrig och fräsh look 

Till alla taklampor >



Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »