Inredningstips & Blogg

Design For The People lampor hos Calixter


Design For The People - Lyxiga lampor med dansk design


Design For The People etablerades 2015 med fokus på att tillverka moderna lampor med hög kvalitet. Med sina rötter i dansk designtradition kombinerar varumärket teknik, enkelhet, estetik och gediget material i sin belysning, för att livslängd och design ska hålla en lång tid framöver. Bland varumärkets prisvärda lampor hittar du kända designers som Maria Berntsen, Bønnelycke MDD, Christian Bjørn och Rune Balle.



Alla kollektioner från DFTP har ett stilrent och modernt uttryck som fokuserar på att framhäva innovativa former. Upptäck och inspireras av våra utvalda designlampor från varumärket.



Stay


Med en minimalistisk och elegant design hittar du den breda lamp-serien Stay som finns som bordslampa, taklampa, vägglampa och golvlampa. Designer Maria Berntsen har skapat en multifunktionell serie med moderna bekvämligheter som USB-port och inbyggd LED-teknik.


Stay taklampa 3 svart från DFTPVägglampa Stay grå i sovrum


Lampans flexibla vridmekanism möjliggör riktat ljus som skapar optimala ljusförhållanden. En perfekt läslampa eller skrivbordslampa både på bordet och på golvet.


Stay Golvlampa svart från DFTP onlineSkrivbordslampa Stay Long svart från Design for the people

 
Taklampa Artist


Den moderna och stilrena taklampan Artist är en nyhet från Design For The People med en bred variation av färger och dessutom i två storlekar. Lampskärmen överdel har en speglande yta i färgerna vit, svart, grå eller koppar. Ljuset är riktat ner och sprider sig ut mot kanterna av skärmen.


Taklampan Artist 25 och 40 cm från Design for the people hos Calixter.se

“Artist finns i 4 färger och med lampskärmen 25 cm eller 40 cm i diameter”

Artist taklampa 25 cm från Design For The PeopleTaklampa Artist 40 från DFTP


Shapes

Shapes-serien designad av danska Maria Berntsen hämtar inspiration från eleganta, organiskt formade smycken. Lampan avger ett bländfritt ljus från den unika skärmen i munblåst opalglas som kombineras med en kropp av mässing. En tidlös design som blir fantastiskt fin för sig själv eller kombinerat i flertal.

Bordslampa Shapes Mässing från Design For The PeopleTaklampa shapes 25 cm från DFTP online

Shapes är en armatur som passar lika bra att använda i arbetsrum som inne i vardagsrummet, antingen tillsammans med ljusa eller mörka nyanser.

Shapes lamp-serie från Design For The People


Senaste nyheten bordslampan Glossy


Bordslampan blev tilldelad namnet Glossy på grund av lampskärmens blanka och opalvita yta som släpper ut ett mjukt och skönt ljus. Den vackra nyheten i vit marmor har en unik form med lyxig skandinavisk design. Lampskärmen består utav vitt opalglas och stommen av vit marmor med mörka ränder. Om du letar efter ett kostnadseffektivt sätt att få ditt hem att se mer lyxigt ut, så är marmor eller andra material av sten ett smart alternativ.

Glossy bordslampa hos Calixter.seBordslampa Glossy vit från Design For The People




Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »