CPH Lighting

Stilren och vacker belysning från Cph Lighting hos Calixter.se

CPH Lighting

Här har vi samlat ett handplockat sortiment av den vackraste belysningen från Copenhagen lighting. Du hittar kreativa lampor som Eggy Pop i olika storlekar och klassiska & funktionella lampserien Oblique.

Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Material typerExklusiva och funktionella lampor från CPH Lighting

Från det danska designermärket Copenhagen lighting står hög kvalitet och bra funktion i fokus. Deras stilrena lampor har inrett det skandinaviska hemmet sedan 1989 och varumärkets fortsatta framgång ligger i ett brett utbud och många variationer av alla sina lampor. Hög kvalitet och tidlös design på belysning från Copenhagen Lighting motsvarar en längre hållbarhet för hemmet. Handla dina lampor från Cph Lighting online idag hos Calixter.se

Lys upp ditt hem med populära lampor online

Hos oss hittar du de trendiga serierna som Eggy pop i massor av olika storlekar. Den klassiska lamp-serien Oblique vägglampa, golvlampa och även bordslampa i olika snygga färgkombinationer. Oblique är en populär och funktionell läslampa som lyser perfekt på bordet, golvet eller som sänglampa. Designad av danska Tom Stepp som skapar sina designer med exklusiv känsla och bästa kvalitet. Om du letar efter lampor med stilren, snygga och minimialistiska former hittar du det hos Calixter.