Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Här hittar du eleganta och skandinaviska lampor från det danska varumärket Borste. Med stort fokus på inredningsdesign kombinerar designermärket vacker belysning och hög kvalite till din inredning.
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Material typer


Lampor och belysning med dansk design från Broste Copenhagen

På denna sida hittar du de mest populära lamporna från det danska varumärket Broste. Designermärket är en av hela skandinaviens ledande varumärke inom inredning, baserat i Köpenhamn sedan 1955. Genom att resa världen runt som en tradition, så har Broste samlat inspiriation och kunskap gällande materialval och trender från hela världen. Vi erbjuder ett handplockat sortiment av modern och stilren belysning som vi vet våra kunder kommer gilla. Lolly, Ritta och William är lampserier från varumärket som sticker ut, och passar perfekt hemma i det skandinaviska hemmet. Broste Copenhagens ljusdesign kännetecknas ofta av en minimalistisk estetik med rena linjer och enkla former. De använder ofta naturliga material som trä, metall och glas för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Lamporna och belysningen finns i en mängd olika färger, från dämpade jordtoner till livfulla nyanser, för att passa en mängd olika inredningsstilar. En av Broste Copenhagens mest populära belysningskollektioner är Nordic-kollektionen, som har bordslampor och golvlampor med en elegant och enkel design som visar upp naturmaterialens skönhet. Sif-kollektionen, som inkluderar taklampor och bordslampor med rundad glasskärm, är ett annat populärt val bland deras produkter.

Köp dina designlampor online hos Calixter.se

Hos oss kan du välja mellan flera olika lampor från skandinaviska varumärken och nordiska designers inom olika prisklasser och varianter. Calixter.se är din lampbutik där du hittar snygga och unika lampor som du klickar hem enkelt, tryggt och smidigt. Oavsett om du behöver en taklampa, en golvlampa, en vägglampa eller en bordslampa har vi massor av olika alternativ för alla smaker och stilar. Passa även på att läsa vår belysningsblogg för att få mer inspiration om lampor. När du köper en lampa är modell och design lika mycket ett stilval som ljuset den kommer att skänka ditt hem.