Inredningstips & Blogg



Här kommer 5 tips på perfekta inredningsdetaljer som både du och dina vänner kan ha nytta av! 

Nu när det är sommartider så är det mycket event, fester och annat där man behöver presenter, så här kommer fem olika tips på inrednigsdetaljer som är säkra kort!
Allt ifrån de senaste trenderna och stilrena klasssiska detaljer som passar alla, och till olika prisklasser.

1.  
  


En stilren vas som är maffig  och verkligen blir vacker med en stor spreig bukett. En glasvas är nästan alltid ett säkert kort, det passsar till alla olika inredningsstilar och är neutral att kombinera till andra färger. När buketten inte längre är aktuell, sätt i ett större blockljus och använd som ljuslykta! Lite dyrare i pris, men perfekt att lägga ihop några stycken. Vasen finns även i mindre storlek i liknande design: Sensous vas.


2. 
      


Rill vasen:

En bärnstenstonad glasvas med trendigdesign för en prisvärd summa. Snygg inredningsdetalj som man enkelt kan inreda med i många olika rum och möbler av olika sorter. Lite mer begränsad i färgval, men det är en riktig IT-Colour för den som gillar trender.  Vasen har en väldigt behaglig brun orange som passar till neutrala  svart/vita hem, där det blir en supersnygg utstickade färg klick. Finns flera vaser i samma serie i olika storlekar och former. 


3. 

 

Kruka charcoal

Svarta krukor med en rustik yta och en extra detalj med två små ringar längs sidorna för extra karaktär. Enkel att kombinera med andra inredningsdetaljer eftrsom den är svart. Precis som med kläder så matchar allt med svart. Prisvärda detaljer, den lilla krukan för 249kr och den större för 349kr. Ytterligare ett alternativ är att köpa dessa som ett par. Snyggt att inreda med inredningsdetaljer i samma serie. 

4. 

     

Carl-Johan lampa, Vit från olsson & Jensen 1249kr

Svamplampan som är en riktig superfavorit och storsäljare, en av våra designlampor som passar i mångas hem. En dyrare present men klockren om man slår på stort eller om man är flera som köper present. Lampan är jättefin att ha i vardagsrummet vid soffan eller på ett litet sidobord men även i hallen eller sovrumet. Snygg större belysningsdetalj som dessutom ger belysning! Finns även i färgerna svart och guld, HÄR HOS OLSSON OCH JENSEN

5. 

       
Ljuslykta Frost

Smakfulla ljuslyktor i vitt och glas, snygga tillsamamans som ett par men även själva.  Smidiga att kombinera med andra detaljer tackvare dess neutrala färg och  (mellanting) storlekar som du snyggt kan kombinera med andra detaljer och bygga en snygg detaljgrupp.Dessa kan även användas som vaser, alla älskar ju multifunktionalitet.


Här va några få tips på vad som kanske passar till din present! För att se flera tips på lampor kolla in våran TOPPLISTA, där våra storsäljare ligger.



Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »