Umage


Umage

Här hittar ni varumärket Umage och storfavoriter som Eos Fjäderlampor som kommer i flera färger och som snabbt blivit en global succé. Designen kommer från VITA Copenhagen och vi erbjuder nu ett stort urval av inredning som taklampor, bordslampor och mer fantastisk belysning.

 
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Koppar Lila Orange Rosa Röd Silver-Krom Svart Trä Turkos Vit
Serier
Aluvia Carmina Clava Eos Silvia
Lora Lampa, Stor
1299 kr
Cuna Lampa Svart
999 kr
Eos Up Lampa Stor
2999 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Kreativa lampor från Umage

Umage erbjuder trendiga lampor i alla olika utföranden, det som är så speciellt med Umage är att du enkelt kan kombinera en lampskärm med det stativ eller upphängningen som passar just ditt hem. Du kan enkelt variera tillbehören för att göra lampan till antingen en bordslampa, golvlampa, vägglampa eller taklampa. Tripod serien till bord- och golvlampor, Willow för vägglampor, Cannonball Cluster och sladdset för taklampor, det går att variera i oändlighet. Skärmarna kommer i många olika utföranden där den mest kända är designklassikern Eos fjäderlampa som kommer i olika färger och storlekar, dessa inreder du enkelt med i vardagsrum, sovrum och den syns även mycket i barnrum. Ribbon är en vit skärm med modern design, Clava Dine har en mer pendelliknande form och passar utmärkt att inreda med i ett kök vid en matplats och kommer i färgerna vit, mässing och silver.

Handla din belysning hos Calixter

Vi på Calixter är experter på lampor och ljus. Om du behöver hjälp eller inte hittar den lampa du söker, så kan du alltid fråga oss i vår kundtjänst. Hos oss hittar du flera kända varumärken inom belysning. Vi har alltid stort fokus på lampans kvalite och design, för att du ska känna dig trygg och bli nöjd som kund. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499 kr och snabba leveranser.