Fjäderlampor

Fjäderlampor

Här hittar du mjuka fjäderlampor i olika färger och storlekar, som du kan använda som taklampa, bordslampa, vägglampa och golvlampa. Höj mysfaktorn i ditt sovrum eller vardagsrum med en fjäderlampa från serien Eos hos Umage/VITA Copenhagen
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Varumärke
Material typer


Inte vad du letar efter?Populära EOS fjäder lampa hos Calixter

Fjäderlampans ursprung och början kommer från fjäderlampan EOS, designad av Søren Christensen som är från det danska varumärket Umage. En trendig lampa för alla hem som ger ett behagligt och dämpat sken i ditt sovrum eller vardagsrum. Vi erbjuder flera olika typer av tillbehör som stativ, lampfötter och sladdar till ditt lamphuvud. Välj själv färg och storlek på tillbehöret som gör den till en komplett bordslampa, taklampa eller golvlampa. Detta ger dig frihet och möjliggör så att du kan placera fjäderlampan där den passar in i just ditt hem. Om du vill använda fjäderlampan som en bordslampa eller fönsterlampa, så passar den mindre storleken. Om du istället vill använda den som golvlampa eller taklampa, så passar de större storlekarna bättre.

Fjäderlampor till alla hem 

Fjädrarna som tagits för att tillverka EOS fjäderlampa är som biprodukt från livsmedelsindustrin, så inga djur har skadats för att få fjädrar. Fjäderlampan kommer i flera olika färger som varierar mellan alla olika slags varianter av fjäderlampa som vi har i sortimentet. Oavsett om du har ett ljusare eller mörkare rum, så finns fjäderlampor i färgerna brun, grå, vit, beige och rosa, för att du ska hitta den perfekta fjäderlampan för just ditt hem.