Innolux

Innolux

Här hittar ni designlampor och belysning från det finska varumärket Innolux. Shoppa populära belysning som taklampa Candeo, taklampa Belle och bordslampan Kupoli i olika färger hos Calixter.se
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Material typer

Skapa rätt atmosfär med Innolux

Lampor är en viktig del av heminredningen. Använd lampor för att skapa liv och atmosfär i olika rum från det finska varumärket Innolux. Varumärket grundades 1993 och har flera kända belysningsexperter och formgivare bakom formerna på sina lampor. Eero Aarnio, Yki Nummi och Samuli Naamanka är några designers du hittar från Innolux med unika och kända lamp-serier som Kupoli, Concrete och Double Bubble. Med ett tydligt fokus på skandinavisk stil, hög kvalitet och funktionalitet på alla sina designlampor skapar lamptillverkaren tidlös belysning som håller i flera år. Mer än 80% av lamporna har sitt ursprung och tillverkas direkt i Finland och för detta har flera lampor Key Flag-symbolen och Design from Finland-märket.


Hitta snygga lampor med ljusterapi hos Calixter

Hitta rätt ljus kombinerat med fin design från vårt breda sortiment av populär belysning från Innolux. En stor del av designlamporna från Innolux sortiment är kliniskt godkända lampor för ljusterapi. Det finns många fördelar med ljusetterapi för din hälsa och välmående till exempel som mildare depression och minskad trötthet. Vi på Calixter är belysningsexperter och vi tycker lampor med rätt ljus för just ditt hem är lika viktigt som designen för att passa din inredning. Genom att kombinera snygg design med god funktionalitet kommer du hitta det du söker i vårat sortiment av lampor och belysning från Innolux.