Innolux

Innolux

Här hittar ni designlampor och belysning från det finska varumärket Innolux. Shoppa populära belysning som taklampa Candeo, taklampa Belle och bordslampan Kupoli i olika färger hos Calixter.se
Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Takpendel Lokki 500
3150 kr
Bordslampa Kubo
Innolux
4429 kr
Bordslampa Modern Art
3059 kr
Takpendel Belle Vit
2560 kr
Golvlampa Lisa
Innolux
9050 kr
Takpendel Lokki 700
3750 kr
Taklampa Lambada Vit
3200 kr
Taklampa Ihanne Grå
3179 kr
Vägglampa Pasila Vit
1730 kr
Taklampa Murakka vit
1800 kr
Bordslampa Pasila Vit
2065 kr
Kupoli Golvlampa Grå
2579 kr
Taklampa Tip 600 vit
7550 kr
Taklampa Pasila Vit
1865 kr
Kupoli Golvlampa Vit
2579 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Skapa rätt atmosfär med Innolux

Lampor är en viktig del av heminredningen. Använd lampor för att skapa liv och atmosfär i olika rum från det finska varumärket Innolux. Varumärket grundades 1993 och har flera kända belysningsexperter och formgivare bakom formerna på sina lampor. Eero Aarnio, Yki Nummi och Samuli Naamanka är några designers du hittar från Innolux med unika och kända lamp-serier som Kupoli, Concrete och Double Bubble. Med ett tydligt fokus på skandinavisk stil, hög kvalitet och funktionalitet på alla sina designlampor skapar lamptillverkaren tidlös belysning som håller i flera år. Mer än 80% av lamporna har sitt ursprung och tillverkas direkt i Finland och för detta har flera lampor Key Flag-symbolen och Design from Finland-märket.


Hitta snygga lampor med ljusterapi hos Calixter

Hitta rätt ljus kombinerat med fin design från vårt breda sortiment av populär belysning från Innolux. En stor del av designlamporna från Innolux sortiment är kliniskt godkända lampor för ljusterapi. Det finns många fördelar med ljusetterapi för din hälsa och välmående till exempel som mildare depression och minskad trötthet. Vi på Calixter är belysningsexperter och vi tycker lampor med rätt ljus för just ditt hem är lika viktigt som designen för att passa din inredning. Genom att kombinera snygg design med god funktionalitet kommer du hitta det du söker i vårat sortiment av lampor och belysning från Innolux.