Handvärk

Handla eleganta och populära lampor från Handvärk hos Calixter.se

Handvärk

Här hittar du exklusiv och lyxig belysning från designermärket Handvärk. Handla nordiska lampor med unika designs som Studio-serien och ljuskronan Globe.

Visa filter Dölj filter
Pris
Färg


Handla lampor från varumärket Handvärk hos Calixter.se

Här hittar ni hela sortimentet av belysning på varumärket Handvärk från Danmark. Handvärk är ett exklusivt lampföretag som lägger stor tyngd i hållbarhet och att skapa design som håller samtidigt som det håller högsta kvalité på deras lampor. Ni hittar deras golvlampor, taklampor, takkronor och bordslampor hos oss på Calixter.se där vi är experter på designlampor och belysning. Hitta den perfekta lampan till ditt sovrum, vardagsrum eller till köket hos oss. Fri frakt på alla produkter från Handvärk och deras fantastiska belysningsprodukter. 

Design och moderna lampor online

Vi på Calixter.se är din butik på nätet där hittar lampor till allt. Har mängder av kända varumärken som från hela Norden och fyller endast ett syfte att leverera din dröm lampa till dig som designfantast. Vi på Calixter.se handplockar varumärken och deras belysningsprodukter för att garantera våra kunder att alla lampor vi säljer håller hög kvalitet och håller längre för ett hållbart klimat. Beställ din taklampa, golvlampa, bordslampa, takpendel, plafond eller vägglampa redan idag vi har fri frakt på alla designlampor och alltid 30 dagars öppet köp för att du skall kunna känna dig säker som kosument när du handlar hos oss på Calixter.