Design House Stockholm

Vacker belysning från Design House Stockholm hos Calixter.se

Design House Stockholm

Här hittar du lampor och belysning från svenska varumärket Design House Stockholm som har populära och klassiska lampor som takpendel Luna, bordslampa Block och golvlampa Cord.


Visa filter Dölj filter
Pris
Färg
Material typer


Klassisk & tidlös designbelysning 

Design House Stockholm grundades 1992 av Ander färdig. Genom att samarbeta tillsammans med över 70 välkända och okända designers lyckades varumärket växa och skapa vackra lampor med flera lampdesigners och formgivare. Deras tidlösa belysning och kollektioner har länge varit varit populära i svenska hem och överlever tillfälliga trender. Design House Stockholms belysning har unika former med kreativa lösningar som sammansätter lampans funktionalitet med designen.

Lampor med skandinavisk design 

Vi har samlat ett brett utbud av stilrena lampor från Design House Stockholm, för att du ska hitta den armatur som passar ditt hem. Du hittar till exempel kända lampor som bordslampan Block i olika utföranden, designad av finska Harri Koskinen. Taklamporna Kosmos och Luna, skapad av den kända och svenska formgivaren Alexander Lervik som finns i färgerna svart och vit, med flera olika storlekar. Oavsett om du letar efter en elegant takpendel till sovrummet eller en modern golvlampa till vardagsrummet, så hittar du lyxiga och skandinaviska lampor från Design House Stockholm hos Calixter.