Om Calixter

Vi är hemsidan som fokuserar på heminredning och dekoration. Vi tror på att det är helheten som skapar ett perfekt hem, inte bara möbler, utan en kombination av rätt inredning! Ofta glöms de små inredningsdetaljerna bort, men vi vet att de är minst lika viktiga för att få till rätt känsla i heminredningen. Calixter erbjuder dekorationer till alla slags rum, som dessutom matchar de flesta sorters inredningsstilar och färger. Vi är helt enkelt din inredningsbutik online! 

Teamet bakom Calixter kommer från Göteborg och Kungsbacka, och det är här vi har våra lager och kontor. Vårt team består utav vår inredningsstylist Tyra, samt Fredric och Baldvin, som har hand om försäljning och IT. Tyra sköter alla inköp och sociala medier, och Fredric och Baldvin sköter allt med hemsidans fu
nktioner, uppdateringar och kringtjänster online.

Tyra har sin grund inom inredning och styling inför försäljning och ser därför många unika hem dagligen. Kundernas reaktioner efter att ha sett hennes slutgiltiga resultat är ofta en undran varför det inte stylat om sina hem tidigare. Därför är vår tanke med Calixter att lyfta fram inredningsdekoration till alla för att ge möjligheten att skapa ett unikt och snyggt stylat hem. Det är oftast bara rätt vald dekoration som gör de största förändringarna och lyfter hemmets intryck och känsla från 70 % till 100 %.


Det inte alltid lätt att veta vilka dekorationer som passar till din inredningsstil. Den lösning vi erbjuder på det problemet är att vi alltid visar våra produkter i en miljöbild. På så sätt kan du enkelt referera till ditt eget hem. Vem vet, kanske gillar du hela miljöbildens styling av olika produkter och köper hem dem alla?

Vi jobbar dygnet runt med att hitta nya trender inom interiör, inredning och dekoration. Vårt mål är att kunna tillfredsställa dig som kund med en så bra upplevelse hos oss som möjligt, genom att erbjuda ett stort utbud av de bästa skandinaviska varumärken och den nordiska designen på marknaden inom dekoration. Våra leverantörer är noga utvalda av oss här på Calixter för att erbjuda dig som kund det bästa och senaste inom heminredning. Vi kan garantera att du hittar det senaste trenderna och produkterna som passar just din stil här hos Calixter. Om det är något som du saknar i vårt utbud är du mer än välkommen att höra av dig till någon av oss som jobbar på Calixter, så ska vi göra vårt bästa för att kunna erbjuda dig det.

Du kan dessutom ta del av tips om vad heminredningen passar, vad den matchar med och hur du kan använda inredningsdetaljen. Det finner du under produktinformation för varje produkt. Dessa tips kommer direkt ifrån vår inredningsstylist, så förhoppningsvis är det till hjälp för dig som behöver lite extra hjälp och inspiration.

Sedan vi började arbeta med vår vision under år 2017 har vi jobbat hårt för att skapa en simpel och smidig upplevelse för dig som kund. Vår vision är att heminredning ska vara tillgängligt för alla. Därför ser vi till att du får det bästa inom inredningsdekoration som finns på marknaden skickat till antingen ditt närmaste postombud eller hela vägen till din dörr, oavsett var du bor i Sverige!

Fredric Lindqvist

- VD

- Marknadsföring

- Ekonomi

Baldvin Ahlander

- Medgrundare

- Säljare

- E-handelsansvarig

Tyra Matsdotter

- Medgrundare

- Inredare/stylist

- Produktansvarig