Calixter.se | Lampor och inredning online

Vi är hemsidan som fokuserar på heminredning och dekoration. Vi tror på att det är helheten som skapar ett perfekt hem, inte bara möbler, utan en kombination av rätt inredning! Ofta glöms de små inredningsdetaljerna bort, men vi vet att de är minst lika viktiga för att få till rätt känsla i heminredningen. Calixter erbjuder dekorationer till alla slags rum, som dessutom matchar de flesta sorters inredningsstilar och färger. Vi är helt enkelt din inredningsbutik online! 

Teamet bakom Calixter kommer från Göteborg och Kungsbacka, och är unga och målmedvetna på bara 21 och 22 år. Tyra som sköter hela inrednings delen på företaget, med inköp, miljöbilder och sociala medier. Inredning  har alltid varit en stor del av livet, och pluggat inredning och design sedan valet fans. Med en bakgrund som inredningsstylist inför försäljning, där tankarna bakom Calixters upplägg med fokus på detaljer grundades. Att efter en styling fick man ofta feedbacken att de skulle stylat och piffat långt innan de sålde. Vilket blev Calixters vision, ett samhälle där det är lika självklart med detaljer som möbler i ett hem.
Namnet Calixter kommer ifrån vår grundare Fredrics franska släktnamn. Frerics roll är att alltid driva företaget framåt med nya idéer och uppdateringar. Samt ansvarar för försäljning, marknadsföring och hemsidans funktioner. 


Vårat lager och kontor ligger i Mölndal på Neongatan 11, så det finns möjlighet att hämta upp/returnera din beställning här för dig som bor i närheten. Kontakta oss så bestämmer vi en tid. 

Här kan du läsa om vår resa i olika artiklar om oss: 
https://www.ehandel.se/Fran-pojkrummet-till-sexsiffrigt-belopp-pa-tre-manader,14328.html
https://fmibranschen.se/tidningen/e-tidning/  Senaste upplagan nr 4 sida 29-30
https://kungsbackaposten.se/folk/natbutiken-har-vuxit-ur-garaget/ 

https://villanytt.se/helheten-sitter-i-detaljerna/
https://www.askas.se/sv/referenser-kundcase-calixter.html

Vi jobbar dygnet runt med att hitta nya trender inom interiör, inredning och dekoration. Vårt mål är att kunna tillfredsställa dig som kund med en så bra upplevelse hos oss som möjligt, genom att erbjuda ett stort utbud av de bästa skandinaviska varumärken och den nordiska designen på marknaden inom dekoration. Våra leverantörer är noga utvalda av oss här på Calixter för att erbjuda dig som kund det bästa och senaste inom heminredning. Vi kan garantera att du hittar det senaste trenderna och produkterna som passar just din stil här hos Calixter. Om det är något som du saknar i vårt utbud är du mer än välkommen att höra av dig till någon av oss som jobbar på Calixter, så ska vi göra vårt bästa för att kunna erbjuda dig det.

Du kan dessutom ta del av tips om heminredningen, vad den matchar med och hur du kan använda inredningsdetaljen i ditt hem. Det finner du under produktinformation för varje produkt. Dessa tips kommer direkt ifrån vår inredningsstylist, så förhoppningsvis är det till hjälp för dig som behöver lite extra hjälp och inspiration.

Sedan vi började arbeta med vår vision under år 2017 har vi jobbat hårt för att skapa en simpel och smidig upplevelse för dig som kund. Vår vision är att heminredning ska vara tillgängligt för alla oavsett ort och budet. Därför ser vi till att du får det bästa inom inredningsdekoration som finns på marknaden skickat till antingen ditt närmaste postombud eller hela vägen till din dörr. Vi på Calixter tycker alla förtjänar ett hemtrevligt och vackert hem med det senaste inredningsdetaljerna. 

Fredric Lindqvist

- Grundare

- Marknadsföring

- Ekonomi

Baldvin Ahlander

- Medgrundare

- Säljare

- E-handelsansvarig

Tyra Matsdotter

- Medgrundare

- Inredare/stylist

- Produktansvarig