Om oss Calixter.se | Din E-handel inom inredning och dekoration | Calixter.se

Om Calixter och vilka vi är.

Vi är hemsidan som fokuserar enbart på heminrednings dekoration. Vi tror på att det är helheten, alltså inte bara möbler, utan kombinationen av rätt detaljer som skapar ett perfekt hem! Ofta glömmer man av de små prylarna men vi vet att det är dom är lika viktiga för att få till rätt känsla i hemmet. Vi erbjuder deko till alla olika rum som skall passa olika inrednings stilar och färger.

Teamet bakom Calixter kommer från Göteborg & Kungsbacka och det är här som vi verkar med lager & kontor. Vårat team består utav vår inrednings stylist Tyra som sköter alla inköp och Sociala medier, hon har sin grund inom home styling inför försäljning och ser därför fantastiskt många unika hem dagligen, efter de flesta stylingar så är kundernas reaktion "varför har vi inte gjort så här fint detta tidigare". Så vår tanke med Calixter är att uppmärksamma inrednings dekoration till alla svenskar, och om att passa på o gör det fint redan nu. Det är oftast bara lite rätt dekoration som gör de största förändringarna och lyfter hemmet från 70% till 100%. Självklart är det inte helt lätt och veta vilket deko som passar sin egen inrednings stil, vårat svar på de problemet är att vi alltid erbjuder alla våra produkter i en miljöbild, där man enklare kan referera till sitt eget hem. Kanske gillar man även hela miljöbildens styling av olika produkter och köper till sitt egna hem. Dessutom inne på varje produkt under; Produktinformation står det varierat lite enkla tips om vart detaljen passar, vad den matchar till och hur man kan använda inredningsdetaljen. Dessa tips kommer direkt ifrån vår inrednings stylist, så förhoppningsvis är detta till hjälp för dem som behöver lite extra hjälp och inspiration. Sedan är vi två killar, Fredric och Baldvin som brinner för försäljning och IT, då de sköter allt med hemsidans funktioner, uppdateringar och kring tjänster

Vi jobbar dygnet runt med att hitta nya trender inom interiör, inredning och dekoration. Vårt mål är att kunna tillfredsställa dig som kund med en så bra upplevelse hos oss som möjligt, med ett stort utbud av de bästa skandinaviska märkena och den nordiska designen på marknaden, inom dekoration.
Våra leverantörer är noga utvalda av oss här på Calixter för att erbjuda dig som kund det bästa och senaste inom heminredning.
Vi kan garantera att ni hittar det senaste trenderna och produkter som passar just din stil här hos oss på Calixter. Om det är något som du saknar hos oss så är du mer än välkommen att höra av dig till någon av oss som jobbar på Calixter och berätta vad det är just du saknar, så skall vi försöka vårt bästa att erbjuda dig detta.

Vår vision är att heminredning ska vara tillgängligt för alla, så därför ser vi till att oavsett vart du än bor i Sverige så kan du få det bästa inom inredningsdekoration på marknaden, skickat till antingen ditt närmaste postombud eller hela vägen till just din dörr!
Sedan vår vision startade tidigt 2017 har vi jobbat hårt för att skapa en så simpel samt smidig upplevelse för dig som kund hos oss.

Vi är teamet bakom Calixter:

Fredric Lindqvist    

Baldvin Ahlander 

Tyra Matsdotter

- VD 

- Medgrundare

- Medgrundare

- Marknadsföring 

- Digital Content Manager

- Inköp

- Ekonomi

- E-Commerce Manager 

- Stylist

Fredric.lindqvist@calixter.com

Baldvin.ahlander@calixter.com

Tyra.matsdotter@calixter.com 

TEST