Calixter.se | Lampor och inredning online

Vi är e-handeln som fokuserar på belysning och lampor. Vi tror på att det är helheten som skapar ett perfekt hem, inte bara möbler, utan en kombination av rätt inredning! Ofta glöms de små inredningsdetaljerna bort men vi vet att de är minst lika viktiga för att få till rätt känsla i hemmet. Calixter erbjuder lampor och belysning online till alla slags rum, som dessutom matchar de flesta sorters inredningsstilar. Vi är helt enkelt din självklara lampbutik online!

Teamet bakom Calixter kommer från Göteborg och Kungsbacka och är unga och målmedvetna entreprenörer på 22 och 23 år. Tyra sköter hela inredningsdelen på företaget med inköp, miljöbilder och sociala medier. Inredning  har alltid varit en stor del av hennes liv och hon har utbildat sig inom inredning och design sedan valet fans. Med en bakgrund som inredningsstylist inför försäljning föddes till slut tankarna bakom Calixters idé med starkt fokus på detaljer. Snart grundades Calixters vision; Det ska vara lika självklart med detaljer som möbler i ett hem.
Namnet Calixter kommer ifrån vår grundare Fredrics franska släktnamn. Hans roll är att driva företaget framåt med nya idéer och uppdateringar. Han ansvarar även för försäljning, marknadsföring och webbutveckling. 


Vårat lager och kontor ligger i Mölndal på Neongatan 11, så det finns möjlighet att hämta upp/returnera din beställning här för dig som bor i närheten. Kontakta oss så bestämmer vi en tid. 

Här kan du läsa om vår resa i olika artiklar om oss: 
https://www.ehandel.se/Fran-pojkrummet-till-sexsiffrigt-belopp-pa-tre-manader,14328.html
https://fmibranschen.se/tidningen/e-tidning/  Senaste upplagan nr 4 sida 29-30
https://kungsbackaposten.se/folk/natbutiken-har-vuxit-ur-garaget/ 

https://villanytt.se/helheten-sitter-i-detaljerna/
https://www.askas.se/sv/referenser-kundcase-calixter.html

Vi jobbar dygnet runt med att hitta nya trender inom lampor och armatur. Vårt mål är att kunna tillfredsställa dig som kund med en så bra upplevelse som möjligt. Det gör vi genom att erbjuda ett stort utbud av de bästa skandinaviska varumärkena, nordisk design och det senaste på marknaden inom belysning. Våra leverantörer är noga utvalda av oss här på Calixter för att erbjuda dig som kund det bästa och senaste inom lampor och belysning. Vi kan garantera att du hittar de senaste trenderna och produkterna som passar just din stil här hos oss. Om det är något som du saknar i vårt utbud är du mer än välkommen att höra av dig till någon av oss som jobbar på Calixter, så ska vi göra vårt bästa för att kunna erbjuda dig det.

Du kan dessutom ta del av tips om hur du kan matcha och  använda inredning och detaljer i ditt hem. Tips hittar du under produktinformation för varje produkt. Dessa tips kommer direkt ifrån vår inredningsstylist och  förhoppningsvis underlättar det för dig som behöver lite extra hjälp och inspiration.

Sedan vi började arbeta med vår vision under år 2017 har vi jobbat hårt för att skapa en simpel och smidig upplevelse för dig som kund. En del av vår vision är att lampor ska vara tillgängligt för alla oavsett sort och budget. Därför ser vi till att du får det bästa inom belysning som finns på marknaden skickat till antingen ditt närmaste postombud eller hela vägen till din dörr. Vi på Calixter tycker alla förtjänar ett hemtrevligt och vackert hem med det senaste belysningen på marknaden. 

Fredric Lindqvist

- VD & Grundare

- Marknadsföring

- Utveckling

Casper Barkman

- Delägare

- Innehållshanterare

- E-handelsansvarig

Tyra Matsdotter

- Grundare

- Inredare/stylist

- Produktansvarig