Inredningstips & Blogg



Nu kommer höstmörkret, och det är ju fantastiskt mysigt samtidigt som man vill att sommaren aldrig skall ta slut. Men då får vi mer tid till hemmet och då vill man ju bara fixa dona, göra om och köpa nytt då är ju lampor online ett bra och lätttillgängligt alternativ! 
Så det handlar om vad man kan göra för att få så stor inverkan på rummet som möjligt med små medel. Detaljer som har en fantastisk förmåga att skapa ett helt nytt uttryck bara genom att flytta runt och kanske byta ut lite olika färger, köpa stora detaljer och placera dem så det syns. 

Då har vi ju kategorin lampor, som verkligen uppskattas och som har ett helt annat behov under Sveriges mörka period. Man märker stor skillnad i ett rum om man har rätt belysning, ögonen kan slappna av på en otroligt behaglig nivå. 


Sedan kommer man till frågan  -Vilken lampa ska jag ha? 
Du som inrednings passionerad lägger så mycket omtanke på vilka kuddar, gardiner och krukor du har. Skall då lamporna vara tråkiga och dra ner stämningen? Om du har vanliga raka lampfötter med en basic lampskärm i alla fönster, ta istället med samma entusiasm och inställning till bordslamporna som du har inför all annan inredning. Köp snygga bordslampor att ha på en bänk eller i fönstret inte bara för att få ett mysigt ljus utan även som en trendig inredningsdetalj, speciellt viktigt med rätt lampa till vardagsrummet då det är där man spenderar mesta av sin tid. 


Lampor har så stor effekt på ett rum, det får en lyxig design look, med en unik och snygg lampa höjer du hela rummet både på snygg skalan och belysningen blir som ett plus i kanten. Det många glömmer är också vägglampor, det är helt perfekt att ha i brist på möbler, eller rättare sagt ytan på möblerna, man har ju gärna en stor härlig växt på bordet och lampan smidigt bakom sig, för att effiktivisera om man tex blir lite mindre. Men låt även vägglamporna bli som en tavla och detalj på väggen, perfekt i en "lite mindre piffig" hall eller i sovrummet som sänglampa. Låt vägglampan bli detaljen på väggen, eller knyt saman med en tavla eller ett helt collage. 


Här kommer 5 lampor du kan överväga att ha där hemma när det känns mörkt och tråkigt!

Luxedo Vägglampa i svart från varumärket ByOn, 1199Kr (Nu 1079kr)

 


Lygnern Bordslampa i svart från varumärket Sandsten, 999kr - Perfekt att ha i fönstret!

  


Opal bordslampa med marmorbotten från varumärket House Doctor, 1419kr (Nu 1277kr)




Swing vägglampa 70cm i mässing från varumärket House Doctor, 1985kr (Nu 1787kr)




Enzo bordslampa i vitt från varumärket Olsson & Jensen, 1599kr (Nu 1439kr)






Länk till alla bordslampor >


Länk till alla vägglampor >


Just nu har vi 20% rabatt på massor av belysning! Passa på o fynda lampor!




Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »