Inredningstips & Blogg



Trender som vi i inredningsbranschen tror kommer att stanna kvar och de som kommer att eskalera under 2020, de naturliga materialen och färgerna som beige, grått och brunt, med inslag av gult, och grönt. Inredning som går ton i ton samt ljust trä och råtting. De mörka industriella detaljerna har börjat blekna mot den mer klassiska skandinaviska inredningsstilen tillsammans med inslag från de bohemiska, med fransar, mönster och med mycket stora växter.

Nytt för i år är torkade växter, inte bara strån och grässorter som pampasgräs som verkligen blivit en stor hit på instagram, utan även blommor och hela buketter vilket är superkul och tacksamt för plånboken. Nya trender som träder fram är maffiga möbler och detaljer med inspiration från 1970 tal, med metall och trä ramar, i kombination med stora rundade eller fyrkantiga former på möbler. Tydligt ser vi detta på fåtöljer och soffbord och detta kräver ju helt klart större inredningsdetaljer och tablebooks att fylla upp maffiga soffbord och hela vardagsrum. Design belysning och vaser ser man på trendiga piedestaler i raka fyrkantiga former, dessa har blivit ett tydligt kännetecken man kan se från 2019s inredningstrender.

Det nya är starka färgklickar, riktigt snyggt att kombinera ett helt neutralt rum i ljusa och beiga toner och placera färgstarka detaljer i centrum som en urläcker accentkulör! Tips på detaljer till detta har du nedan.



Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »