Inredningstips & Blogg



Vilket fantastik start på inredningsåret 2019 att gå på formex och få gå runt och spana på det nya trenderna inom design och inredning för spring & summer collections. Vi såg ett genomgående tema med fortsatt mycket färg i gult, rödrosa toner och de jordnära färgerna hänger självklart kvar. Mönster och matta ytor är fortsatt stadiga även i år likaså mässingsdetaljer speciellt på lampor och möbler. Ett måste är inredningsdetaljer med dekorerad yta som påminner om koraler eller annat som ger djup och sticker ut. Ljuslyktor och andra detaljer ser man mer och mer i glasmaterial gärna med lite djupa mönster eller bubblor.

Vi har såklart förberett oss länge för detta och i och med att vi växer så det knackar har vi köpt in en hel del inredning och dekoration som vi tror blir starka trender under året. En av våra starka favoriter och Göteborgs-vänner By ON interior hade helt klart en av dem snyggaste montrarna med många nyheter och galet snygga inredningsdetaljer.

Det fanns så otroligt många leverantörer på plats så det fanns knappt tid att hinna kunna att kolla på all fin inredning som fanns, men vi hann besöka allt av vårt intresse.

Så nu efter formex 2019 kommer det komma in mycket av våra favoriter från mässan här i vår butik vilket är superkul! Fanns så otroligt mycket roligt oavsett om det var bordslampor, taklampor, dekoration, krukor, vaser eller ljusstakar! Vi på Calixter tror absolut att detta kommer bli ett kanon år inom inredning och dekoration och gillar starkt de trender vi sett än så länge av 2019 och vad Formex mässan hade att erbjuda.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »