Inredningstips & Blogg

Storyn om Calixter



R
edan 2017 fick vi idén att börja sälja inredningsdetaljer online och nu ett år senare är de i full gång med lager och kontor i Mölndal för att fullfölja vår dröm.
Tyra, Baldvin & Fredric är ansikterna bakom hemsidan Calixter.se där vi fokuserar på att sälja dekoration, lampor och inredningsdetaljer till hela landet.
Alla tre fyller en specifik roll i bolaget. Baldvin Ahlander har lång erfarenhet av fotografering, E-handel och webbdesign, samt att han ansvarar för allt som har med logistiken att göra. Tyra Matsdotter som tidigare har jobbat som inredare och homestylist är produktansvarig och står för inköp samt styling inför fotograferingar där hon tar mycket nytta av sina tidigare yrkeserfarenheter.


Marknadsföring och sökoptimering har VD:n Fredric Lindqvist intresserat sig redan under sin gymnasietid då han läste info-media teknik i kungsbacka.
Vi på Calixter lägger mycket fokus på kunden skall känna en helhet i produkterna och ger dig gedigna  inredningstips till varje produkt de köper.
Tyra Matsdotter som har hand om de dagliga instagram inläggen, ser att det är viktigt att bygga ett varumärke och försöka synas så mycket som möjligt både på google, sociala medier och via samarbeten med influencers. Vi försöker alltid hitta nya vägar att nå ut till inrednings intresserade och framtida kunder.


Härmed inviger vi bloggen där ni kommer kunna läsa er till nyheter, inredningstips, stylingtips och annat smått & gott om oss på Calixter.







Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »