Inredningstips & Blogg



En favoritdetalj som verkligen har blivit en riktig supertrend är Carl-Johan bordslamporna från Olsson & Jensen, som finns i både neutrala färger som svart och vit, som passar alla inredningsstilar och enkelt går att kombinera till sina befintliga möbler och inredningsdetaljer. Sedan finns Carl-Johan lampan även i en supersnygg guld färg som verkligen blir en lookout i rummet för den som önskar det lila extra hos en inredningsdetalj förutom den ursnygga designen. 

Lamporna har en svamp liknade design i tunn metall, de tillverkade i två delar, en grund där ljuskällorna sitter, samt en överdel som man enkelt skruvar på. Att inreda med Carl-Johan svart kan vara lite utmanande, eftersom lampserien är relativt stora med en total diameter på 50cm. Men det är även till dess fördel, då lamporna är lika snygga på ett sidobord, eller en snygg byrå. Men de kan även placeras på golvet eller en liten pall som en komplement till en möbel grupp, alternativt i en hall eller vid en trappa för att ge en extra dekorerad och väl planerad look. 
Lamporna finns nu även i en ny design som är ett nättare rakare alternativ, men som även håller sig inom den svamp liknande designen, Enzo som just nu finns i guld och vit, dessa tror jag blir nästa riktiga hit eftersom de är lite mindre och enklare att inreda med på flera smalare möbler som tv-bänkar sängbord etc.  Enzo lamporna är riktigt stilrena som snyggt passar att inreda med till många utav hemmets alla rum. 





Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »