Inredningstips & Blogg

Vi tipsar om våra bästa tips för att skapa den perfekta sommarlooken både innomhus och på uteplatsen. 

Just nu är det väldigt trendigt att blanda in naturliga material såsom rotting, bambu, jute och liknande material på detaljer och möbler men inte minst i belysning. När man blandar in naturliga material så blir rummet mer harminiskt och jordnära, detta används ofta på spa och i sommar lounger och kopplas lätt med en lugnande effekt, perfekt för dig som vill inreda inför sommaren. 

Är du en inrednings fantast som gärna byter ut inredningsdetaljer där hemma efter passande säsong? Att ljusa upp med textilier och byta till lättare material har en stor input på hur lättsamt hela rummet upplevs och dessutom släpper igenom mer av det efterlängtade solljuset. 



Lampor till uteplatsen

Här tipsar vi om snygga taklampor och annan belysning i rottingmaterial, som passar i både vardagsrummet men även i uterummet eller på uteplatsen för att få till en ombonad och sommrig känsla, perfekt för att umgås med vänner och familj en sen sommar kväll. 



Skaffa den lyxiga resort looken hemma hos dig, med bara några få saker!

* Jute/rotting taklampor inne och ute.
* Ljusa skira gardiner. 
* Maxa på med ljusa kuddar i soffan och i bäddningar. 
* Utomhusbelysning, ljusslingor eller golvlampor
* Stora golvväxter.
* Mattor av cecal/jute.

Njut av sommarn i din egna avkopplings resort.



(Klicka på bilderna för att komma till respektive produkt)


Vill du ha fler tips och förslag?  Spana vidare under vår kategori: Inredaren rekommenderar med handplockad belysning till alla rum.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »