Inredningstips & Blogg

Starka inredningstrender på taklampor som är moderna just nu: 

* Naturmaterial 
* Rundade mjuka former 
* Hållbara material 
* Statement lampor

En modern lampa är mer än en bakgrundsdetalj, en modern lampa 2020 skall vara en stor del av hemmets design och inte bara ge bra belysnig utan tillföra en estetisk design som lyfter upp rummets helhet. Från att ha en neutral lampfot med en vanlig lampskärm till att istället ha en statement detalj eller en designlampa med nytänkande design och form. 

Vi på Calixter har som ni kanske märkt utökat vårat lampsortiment med flera hundratals lampor ifrån kända varumärken som PR Home, Globen Lighting,  Aneta, Scan Lamps, Herstal och Belid. Alla dessa varumärken har lampor som passar överallt i hemmet, men även lampor specifikt till köket, perfekta lampor till vardagsrummet, taklampor i de senaste trenderna och materialvalen i många olika storlekar. Du hittar lampor att ha i en hall och belysning till mindre rum med begränsad yta. Pendlar, bordslampor och skrivbordslampor till alla familjens olika behov. Calixter har ett brett utbud av bordslampor och vägglampor, välj mellan olika stilar, former, färger samt material för att hitta din snyggaste favoritlampa.

I ett hav utav hundratals lampor har jag som inredare valt ut de modernaste och trendigaste lamporna just nu!


En superstark trend som verkligen tagit fart just nu är svampliknande lampor: 

Svampen stor svart från Hubsch 



Att vara miljömedveten är i stort fokus, kika därför på våra lampor i återvunna material som papper: 

 



Naturmaterial som trä ser rvi mer och mer efter en period i skuggan, ljus ek är en stor favorit men även mörkare och betsat: 
Taklampa carpatica brun i trä, från Aneta



Opalglas har vi sett under de senatste året istället för vanligt glas, det ger en lyxigare look och sprider ljuset på ett behagligt sätt: 





 Material som mässing är lika vanligt som vitt och svart och är fortarande ledande bland lamporna, både lyxigt och trendigt: 

Taklampa Perla mässing och svart från Hallbergs


(Klicka på bilderna för att komma direkt till produkten)
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »