Inredningstips & Blogg



Dekorera ditt hem med vackra jullampor


Julen närmar sig allt mer och du vet vad det betyder: Julbelysning!




Vackra jullampor för alla hem

Lys upp julen och ditt hem med en stilren designlampa eller en vacker ljusstake med unik form. Designlampor är det perfekta tillskottet brevid vilken julgran som helst. De kommer att lägga till en touch av elegans till din högtidsinredning. I år är det extra viktigt att tänka på vart du använder el och hur du kan använda det mindre. Det finns många sätt att göra detta: stäng av lamporna när de inte används, försök använda LED-lampor istället för glödlampor och se till att all din elektronik drivs av solenergi eller batterier.




Om du letar efter nya sätt att spara energi i hemmet, så kan vi starkt tipsa om LED-lampor till tex dina julstakar. LED-lampor använder upp till 75 % mindre energi än traditionella glödlampor. De håller också längre och är mer miljövänliga än lågenergilampor eller lysrör.




Lys upp ditt hem denna jul med LED-julbelysning. Lysdioder är ett utmärkt alternativ till traditionella glödlampor, och de är också kostnadsbesparande! LED julbelysning kan hålla i upp till 50 000 timmar, vilket är mycket längre än de traditionella glödlamporna. Dessutom behöver du inte oroa dig för att byta ut dem varje år – de är lika ljusa och håller lika länge som de gjorde när du först köpte dem. De sparar också energi genom att använda mindre el än traditionella glödlampor. LED lampor finns i en mängd olika stilar, så du kan välja det utseende som passar ditt hem eller utrymme bäst. Oavsett om du gillar utseendet på traditionella julbelysningar medan andra föredrar mer modern design, så kan du oftast byta ljuskällan till LED.




Våra mest populära jullampor

15
Ljusstake Buzz vit
Star Trading
820 kr (965 kr)
Köp!
Info
15
Julstjärna Maja 60 Vit
679 kr (799 kr)
15
Julstjärna Lovisa 50 Guld
594 kr (699 kr)
Julstjärna Reykjavik 60 Vit
799 kr
Köp!
Info
Ljusslinga Function svart
1024 kr
Köp!
Info



Dekorera ditt hem med vackra jullampor


Julen närmar sig allt mer och du vet vad det betyder: Julbelysning! Använd designlampor med fina former och inred julen med lyxig belysning




Snygga jullampor för alla hem

Lys upp julen och ditt hem med en stilren designlampa eller snygg design-julstjärna. Designlampor är det perfekta tillskottet brevid vilken julgran som helst. De kommer att lägga till en touch av elegans till din högtidsinredning.


I år är det extra viktigt att tänka på vart du använder el och hur du kan använda det mindre. Det finns många sätt att göra detta: stäng av lamporna när de inte används, försök använda LED-lampor istället för glödlampor och se till att all din elektronik drivs av solenergi eller batterier.



Om du letar efter nya sätt att spara energi i hemmet, så kan vi starkt tipsa om LED-lampor till tex alla dina ljusstakar. LED-lampor använder upp till 75 % mindre energi än traditionella glödlampor. De håller också längre och är mer miljövänliga än lågenergilampor eller lysrör.




Lys upp ditt hem denna jul med LED-julbelysning. Lysdioder är ett utmärkt alternativ till traditionella glödlampor, och de är också kostnadsbesparande! LED julbelysning kan hålla i upp till 50 000 timmar, vilket är mycket längre än de traditionella glödlamporna. Dessutom behöver du inte oroa dig för att byta ut dem varje år – de är lika ljusa och håller lika länge som de gjorde när du först köpte dem.



De sparar också energi genom att använda mindre el än traditionella glödlampor. LED lampor finns i en mängd olika stilar, så du kan välja det utseende som passar ditt hem eller utrymme bäst. Oavsett om du gillar utseendet på traditionella julbelysningar medan andra föredrar mer modern design, så kan du oftast byta ljuskällan till LED.



Våra mest populära jullampor

15
Ljusstake Buzz vit
Star Trading
820 kr (965 kr)
Köp!
Info
15
Julstjärna Maja 60 Vit
679 kr (799 kr)
15
Julstjärna Lovisa 50 Guld
594 kr (699 kr)
Julstjärna Reykjavik 60 Vit
799 kr
Köp!
Info
Ljusslinga Function svart
1402 kr
Köp!
Info

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »