Inredningstips & Blogg

Nu är det perfekta tillfället att fynda dina julklappar till superpriser, deals på hela sortimentet av taklampor, golvlampor, vaser, krukor, ljusstakar som du inte får missa. 
Var ute i god tid och fynda de perfekta julklapparna och beställ hem redan nu och garantera att du får de innan julafton. Vi har presenttips till både henne och honom, handplockade efter de trendigaste inredningsdetaljerna i olika prisklasser. Köp din julklapp till din syster på Calixter.se vi kommer med de perfekta tipsen på neutrala och stilrena detaljer, vi har någonting för alla. Charma din sambo och beställ hem inredningen som har pratats om hela året. 


Inspireras av de perfekta presenttipsen till mamman, flickvännen eller systern 
vi har tagit fram favoriterna och satt ihop stilrena detaljer i ljusa toner som de enkelt kan matcha resterande inredningsstilen. Någonting för alla smaker 


Presenttips till pojkvännen, brodern eller pappan

Få förslag på inredning till killens nya boende, vi har valt ut specifika inredningsdetaljer just för den lite mer maskulina stilen, svarta, gråa och blåa detaljer i varierade prisklasser. Hitta den perfekta julklappen bland våra rekommenderade inredningsdetaljer till honom 

Årets julklapp 2019 mobillådan

En smart julklapp som riktar fokuset kring att vara mer sociala tillsammans, vilket kan vara behövligt idag. Men vi som inredningsintresserad gillar inte tanken om att ha en ful, stor och klumpig låda på soffbordet. Men vi på Calixter har självklart ett snyggt och inredningsvänligt alternativ till mobillådan. Snygga mockaaskar ifrån House Doctor, de kommer i två storlekar och kan placeras runt om i hemmet!




Beställ hem snygga askar som du mer än gärna ställer fram och som matchar den befintliga inredningsstilen i hemmet. Dessutom får du valmöjligheten att lägga på locket för att slippa se när de blinkar till, vilket vi alla vet kan bli en avtryckare till att alla börjar bråka om att faktiskt lägga ifrån sig telefonen i första början. Men du kan givetvis även ha locket av för att ha översikt om de behövs. 



Här får du plats med många telefoner samtidigt som du matchar inredningen, al
la nöjda.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »