Inredningstips & Blogg


Vi på Calixter är nu stolta över att vår hemsida Calixter.se firat 1 års jubileum den 25e September 2019. Hela detta året har varit fantastiskt lärorikt och vi har utveklats på så många olika ställen både till design, program, samarbetspartners och sortiment, vi startade sortimentet med 0 och idag har vi 520 olika inredningsartiklar att erbjuda. Vi är så glada för den utvecklingen som vi har expanderar längs året och hoppas givetvis att kunna dubblera under 2020. Varumärken som vi har haft sedan tidig start är; House Doctor, Olsson & Jensen, Affari, PB Home, ByOn. Längs året  har vi utökat även ökat med fler varumärken Strömshaga, Nordal, Umage, Villa Collection, KJ Collection, Blomus, Village, Hübsch, Sandsten, MS Design och Star Trading. Alla varumärken med dess fantastiska produkter är vi så  glada över att kunna erbjuda våra kunder. Vi har stora planer för calixter och just nu håller vi även på att ta fram våra produkter under calixters egna varumärke, By Calixter. Vi är fortfarande i tillverkningsfasen, men hoppas på att kunna lansera för våra egna bordslampor Bolux, innan årets slut. 


Calixter har även fått äran att vara  med i en del olika tidningar som vi  är otroligt stolta över att kunna presentera nedan. 
https://www.ehandel.se/Fran-pojkrummet-till-sexsiffrigt-belopp-pa-tre-manader,14328.html
https://kungsbackaposten.se/folk/natbutiken-har-vuxit-ur-garaget/
https://www.breakit.se/artikel/18748/lamnade-fabriken-for-entreprenorslivet-ville-vara-mer-an-schackpjaser-i-ett-spel


https://fmibranschen.se/tidningen/e-tidning/
Senaste upplagan nr 4 sida 29-30

                           


Vi har under detta året märkt att inrednings intresset är stort och vi på calixter erbjuder trendig inredning och lampor som passar överallt i hemmet, det finns inredning som kan matchas med alla olika inredningsstilar i vårat utbud. Läs gärna produktinformationerna för att få inredningstips på hur du kan inreda med inredning till vardagsrummet, sovrummet eller resterande delar av hemmet. Samt tips på hur du snyggt kan matcha de olika inredningsartiklarna till olika material och färger. 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »