Inredningstips & Blogg


Här kommer sju tips på trendiga vägglampor!


Vägglampan har blivit allt mer populär och passar alldeles utmärkt i alla rum. Eftersom ingen bordsyta krävs så är den perfekt om man har ett begränsat utrymme i rummet.

Nedanför kommer tips för dig som letar efter en ny snygg vägglampa och tips på hur du kan använda dom i ditt rum.


1. Balancer Vägglampa

Northerns unika och stilrena vägglampa Balancer passar minst lika bra i vardagsrummet som över skrivbordet. Eftersom den är justerbar kan du enkelt bestämma om du vill rikta din belysning upp, ner eller till sidan. Denna moderna vägglampa är en favorit hemma hos många.

Balancer vägglampa från varumärket Northern
Balancer är en stor och lyxig vägglampa som verkligen fångar ögat.


2. Kelly Vägglampa long & kort

Vägglampa Kelly Svart från varumärket Watt & Veke finns både i en lång och kort modell. Det blir en snygg kontrast att kombinera de två olika storlekarna, och mot en vit vägg sticker de svarta detaljerna ut på ett riktigt fint och minimalistiskt sätt.

Vägglampan Kelly svart long och kort från Watt och veke onlineKelly vägglampor är perfekta att hänga själva eller tillsammans i par.


3. Birdy Vägglampa Svart/Vit

Birdy vägglampa gör sig utmärkt både som kökslampa över köksbänken eller sänglampa i sovrum. Den finns i flera olika matta/blanka färger och även med längre arm, om den korta variationen inte skulle räcka. Denna populära klassiker från Northern blir en stilren detalj i ditt hem.

Birdy vägglampa svart från Northern hos Calixter
Birdy är en modern vägglampa med raka och stilrena former.


4. Arigato Vägglampa Single/Double
Vägglampan Arigato finns i olika utföranden, både som enkel- och dubbellampa. Den vackra designlampan från det danska varumärket Grupa är inte bara praktisk, utan blir en funktionell detalj i rummet. Arigato fungerar utmärkt både som sänglampa och skrivbordslampa ? eller varför inte som en läslampa bredvid fåtöljen?

Snygg vägglampa online från Grupa hos Calixter.seArigato - Exklusiv och funktionell vägglampa som passar in överallt.


5. Omega vägglampa Mässing/Svart
Den kreativa vägglampan Omega är en LED-lampa för väggen som du själv kan sätta upp som du vill. Lampan är tvådelad med 5 plattor i olika storlekar. Denna trendiga vägglampa med Japandi-stil från Globen Lightning finns i både svart och borstad mässing, och som även blir en vacker dekoration på väggen.

Omega vägglampa från Globen Lighting hos Calixter
Skapa och forma din egna design i japandi-stil med Omega vägglampa.


6. Vägglampa Orbit Mässing/Svart

Det har blivit trendigt att ha lampor som ger ett indirekt ljus. Vägglampa Orbit från Globen Lightning finns i färgen mässing och svart. Lampan är gjord i metall och har en dold ljuskälla som ger ett vackert och mjukt ljussken i rummet. En snygg detalj ovanför en avlastningshylla, i vardagsrummet eller i hallen.

Omega vägglampa mässing från Globen Lighting
Orbit är en populär vägglampa som sprider ett vackert ljus designad av erfarna Tess Palm.


7. Vägglampa Regal

En nyhet från den svenska lamptillverkaren Belid som har ett stort urval av snygg belysning är vägglampan Regal XL Svart. Denna armatur har ett modernt uttryck med en unik design, som gör att den sticker ut och passar i alla olika miljöer.

Nyhet inom lampor från Belid - Vägglampa regal XL handla hos Calixter.se
Nyheten Regal är en gedigen och industriell vägglampa tillgänglig i flera utföranden.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »