Inredningstips & Blogg

Formex den största inredningsmässan för inredningsdetaljer och lampor i hela Europa. Nu har vi samanställt de absolut trendigaste färgerna, IT-detaljerna du måste ha och självklart bilder från montrarna. Dessutom bjuder vi på nya favoriter som ni kan köpa på Calixter.se inom kort.



Varma toner utav beige som drar åt de gula hållet sågs på både detaljer, textilier och uppmålade i montrarna. Light pink som håller fortfarande i ifrån 2019 riktigt snyggt att kombinera till både gult och röda toner som också verkligen har synts  på många kampanjer, trendprofiler och i många kollectioner både inom inrednig och kläder.



Torkade växter är fortfarande de främsta innom buketter, de fördelaktiga är att även torkade blommer går i den absolut trendigaste färgen av alla beige och i olika toner som kan kombineras med alla fäerg och få en trendig inrednings look. Stora pampas kvistar och små hartass som ni er ovan är de som har blivit riktiga IT-växter man måste ha enligt inredningstrenderna 2020.

 

TREND VASEN 2020

Ett måste i alla hem, så stilren och härlig i de behagliga färgerna och mjuka rundade design. För att samanfatta årets trender skulle denna ROPE vasen från DBKD vara en perfekt icon, då det är stort fokus på färg och fom och att detaljerna också skall kunna så snyggt i de platsbygda hyllorna som även de verkligen har blivit en trend favorit. Rope vasen har dessut lite inslag utav 70-tal som vi såg runt om kring i montrarna på formex mässan, både på material och mönster så som manchester och sammet med fransar har en stark 70-tals image fast man har kombinerat det med dagens andra trender. Detta summerar inredningstrenderna 2020 och utbudet på formex mässan.

* Runda former * Jordnära toner * 70-tal * Skulpturer * Trä * Släta ytor* 


 

Helfärgade detaljer med jordnär rustika ytor ser man mer än mönstrat. 


 

Vi hittade en hel den nya varumärken som vi glädeligen kommer att lägga till nu under våren, de som är pågång just nu är DBKD, PR Home, Blomingville, Cozy Living, Store Factory och Globen lighting


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »