Inredningstips & Blogg

Det har inte varit omöjligt att missa alla populära svamplamporna som med sin trendiga utformning blir en iögonfallande detalj i rummet. Svamplampor är tidlösa klassiker som med sin stilrena design passar i många olika hem och blir en snygg inredningsdetalj som skapar en naturnära känsla. Bordslampor som liknar svamp kan du placera på sängbordet, avlastningsbänken, piedestal eller på fönsterbrädan – det är bara din fantasi som sätter stopp!


Här tipsar vi om våra fem storsäljare med svampdesign:


Carl-Johan bordslampa - Olsson och Jensen

Den populära lampan från Olsson och Jenssen har fått sin form från Karl-Johan svampen. Denna bordslampa finns i två olika storlekar samt i färgerna mässing, svart och vit. Lampan är en klassiker som blir en vacker detalj i ditt hem.




Bolux bordslampa - By Calixter

Vår egendesignade lampa Bolux är en storfavorit hos våra kunder, den finns i färgen svart och vit. Tack vare den vinkelbara skärmen kan du växla mellan två olika utseenden på lampan. Med 3st ljuskällor skänker Bolux en effektfull eller mysig belysning. Dess stilrena design gör att det är en tidlös klassiker som håller i flera år framöver.





Bordslampa Svampen från danska Hubsch

Hübsch har vackra svamplampor i två storlekar och flera olika färger. Bordslampan i mässing blir en trendig inredningsdetalj och är lätt att kombinera tillsammans med olika färger och inredningsstilar. Lampans symmetriska och kantiga former ger en snygg kontrast i ditt hem och den mässingsfärgade lampan fångar mycket uppmärksamhet i båda storlekarna.





Fungo bordslampa från Globen Lighting

Fungo är en bordslampa med inspiration från skogen. Bordslampan är tillverkad av glas med rund form, samt bruna detaljer. Tack vare materialet ger Fungo ett stämningsfullt ljus som sprider ut sig över hela lampan. Denna vackra armatur är perfekt på sängbordet eller på ett sidobord – den blir även en fin detalj i bokhyllan. Fungo finns nu även i Special edition tillverkad i klarglas HÄR ›› 





Diva bordslampa - Olsson & Jensen

Diva bordslampa har en elegant och mindre design och gör sig lika fin på byrån, som fönsterbrädan eller TV-bänken. En lättplacerad bordslampa som du kan kombinera i par eller låta lysa ensam. Lampan finns i färgen vit och svart med en blankare yta.






Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »