Inredningstips & Blogg

Äntligen har vi fått in efterlängtade By Rydéns in i vårat sortiment. Det svenska varumärket är ett familjeägt företag från Småland som har blivit ett välkänt varumärke internationellt. By Rydéns har blivit ett självklart val för många inredningsintresserade hem då deras stilrena lampor passar för alla rum och stilar.




Lampor från By Rydéns har allt från klassisk tidlös design till ett mer modernt och nytänkande formspråk där varumärket möter morgondagens behov. De har tagit sin inspiration från hela världen och detta speglar sig i sin unika formgivning. Med ett brett utbud av lampor och belysning för alla hem utstrålar lamporna en lyxig och elegant känsla.



Här är By Rydéns mest populära lamp-serier och våra favoriter:

Gross
By Rydéns Gross-serie är en tidlös klassiker där de skira glaskulorna tillsammans bildar ett moln. Den vackra lampan sätter avtryck i hela rummet och blir en elegant inredningsdetalj. Den populära lamp-serien finns både som taklampa, bordslampa och vägglampa – i flera olika färger och storlekar.


     


Gross taklampa – Den populära taklampan finns i flera olika färger och passar utmärkt i vardagsrummet. För att få ett maffigare intryck bör du kolla in Gross Giant, den påminner om en modern takkrona och den stora lampan sätter verkligen prägel i ditt hem.





Kombinera gärna de vackra taklamporna med andra Gross vägglampor och bordslampor – eller låt dom göra avtryck individuellt.







Hayden
Hayden är en exklusiv lampa som vi är stolta över att ha i vårat sortiment. Den snygga takpendeln har en unik design och med sina små ledlampor utger den ett vackert sken. Det som sticker ut med Hayden är att eftersom den är handgjord – så är ingen lampa den andra lik, vilket gör att du får känslan av exklusivitet och en personlig touch. Den mäktiga taklampan passar lika bra i stora- som små rum. Med sin luftiga och öppna design blir Hayden taklampa en läcker punkt i rummet.




Den luftiga designen på serien gör att lampan passar lika bra i stora som små utrymmen, då den släpper igenom ljus och inte döjer sin omgivning


Den unika taklampan Hayden stor från By Rydéns hos Calixter.se
Hayden L115 guld består av 400 ledlampor – vilket ger ett vackert intryck i ditt rum.



Bazar
Gillar du det stilrena och enkla? Då är Bazar-serien helt klart rätt för dig. I bazarfamiljen finns det vägglampor, taklampor och golvlampor. Lamporna är tillverkade i metall och med sin stilrena och moderna design är dom enkla att matcha med andra lampor och inredningsstilar.




Om du söker du den perfekta sänglampan, så är Bazar vägglampa verkligen att rekommendera, och förutom sänglampa så passar den utmärkt i köket eller bara som en funktionell läslampa.



Bazar finns i flera olika färger och utföranden.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »